Jocs Gratis

Helicòpters

Jugar jocs de helicòpters

Jocs de helicòpters

Jocs de helicòpters perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de helicòpters

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de helicòpters recomanat

Guerra Helicòpter

Joc guerra helicòpter JUGAR ►

En aquest joc en línia el teu objectiu és intentar arribar a la seva base d\'operacions, mentre que l\'enderrocament de tantes forces enemigues com puguis. Els enemics que enderrocar deixaran poders especials que es poden recollir per millorar la seva helicòpter. La pantalla de joc mantindrà el desplaçament de dreta a esquerra, i vostè serà ... Llegir més

Jocs de helicòpters gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de helicòpters para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de helicòpters

Nou a helicòpters

Helicòpters

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de pilotar helicòpters militars de passatgers de guerra i civils, per viure aventures en el seu cel. Jugar jocs gratis i helicòpters de guerra rescatant persones. Lluita contra els simuladors d'helicòpters a la guerra. Jocs Apache i helicòpters de rescat. Juga volar helicòpters i volar a través del cel. Un mitjà de transport d'aire que pot ser d'ús civil o militar. Dispositius guerra per lluitar en els jocs de guerra. Ells tenen molts usos com ara servei d'aparell, que es pot utilitzar per a ús civil com aparell d'extinció d'incendis. S'utilitzen en la guerra i l'exèrcit com a arma militar. S'utilitzen per al transport de mercaderies. S'utilitzen per al transport de passatgers. El lloc on la terra es diu heliport. Els principals usos de l'helicòpter inclouen el transport, la construcció, la lluita contra incendis, recerca i rescat, militars o de vigilància.

Jocs gratis de helicòpters que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de helicòpters. Aquesta categoria està relacionada amb el lloc on la terra es diuen heliport, pot ser una plataforma a la part superior dels edificis o en vaixells al mar. per sobre de tot són armes de guerra que són molt útils en les guerres per lluitar i atacar els enemics des de l'aire. batalles aèries. batalles militars del cel. volar que són accionats per un o més rotors horitzontals, cadascun format per dos o més pales. les fulles giren i fan que l'aparell s'elevi a través del cel. es pot enlairar i aterrar verticalment, de manera que la diferència dels avions. no necessita una pista d'aterratge i enlairament. els avantatges que tenen són la seva alta maniobrabilitat i la capacitat de romandre estàtica en l'aire, girar sobre si mateix i desenganxar i aterrar verticalment.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de helicòpters per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de helicòpters que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de helicòpters que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.