Jocs Gratis

Maquillatge per Hannah Montana

Joc de Hannah Montana

Maquillatge per Hannah Montana

Maquillatge per Hannah Montana Avaluació: 3/10

Joc Maquillatge per Hannah Montana

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc has de maquillar a Hannah Montana. Juga com la composició de Hannah Montana. Vostè serà capaç de donar-li una imatge dolça, nen, modern i agressiu. Per jugar utilitza el ratolí i arrossegueu el maquillatge per a la qual voleu aplicar. Aplicar el maquillatge a la cara de la jove cantant. També cal posar falses celles. Pintar el color dels llavis. Trieu pendents que coincideixin amb els colors que ha utilitzat en el maquillatge. És una jove perquè pugui usar els colors que desitgi.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 14977 partides en línia. Classificació 1284 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 3.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Classificació basada en 990 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 14977 vegades
Maquillatge per Hannah Montana

Joc per a nenes en el qual té l'artista de maquillatge famosa Hannah Montana. Vostè ha d'aplicar cada un dels elements del maquillatge a la cara de la noia. Aplicar el maquillatge en els ulls i en les galtes. No t'oblidis de donar color als llavis. Quan hagi acabat amb el maquillatge escollir unes arracades i accessoris per a la noia. Juga a combinar els colors i crear un modern i original per a la jove cantant. És una nena, pel que té la llibertat d'usar els colors que desitgi, ja que les nenes són molt atrevit amb els estils.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Maquillatge per Hannah Montana per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Maquillatge per Hannah Montana sobre Hannah Montana. I recorda que això és un joc gratis anomenat Maquillatge per Hannah Montana i és relacionado amb Hannah Montana. El nostre nou joc Maquillatge per Hannah Montana és un dels millors jocs de Hannah Montana es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Maquillatge per Hannah Montana que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Maquillatge per Hannah Montana
TORNAR

jocs més jugats de Hannah Montana

Hannah Montana: 3 en Línia JUGAR ►

Hannah Montana: 3 en Línia

4
4 de 10 - 3404 vots
Jugat
41839
vegades

Hannah Montana X i O és un joc divertit on jugues contra Hannah Montana en què fer 3 en línia. Hanna representa O i vostè representa X Et t\'atreveixes a jugar amb ella?

L\'aventura de la moda Hannah Montana JUGAR ►

L'aventura de la moda Hannah Montana

7
7 de 10 - 2604 vots
Jugat
33482
vegades

Sortir amb Hannah Montana en el seu emocionant aventura, a vestir-se, jugar amb els bons i veure una mica d\'informació exclusiva sobre Hannah Montana. La seva única aventura musical que mai oblidarà! Pot obtenir la puntuació més alta? En el primer joc, has de vestir Hannah Montana fent clic en els elements de l\'esquerra. Feu clic en els objectes que volen abans que s\'acabi el temps perquè pugui obtenir la Ronda de Bons. Veure informació sobre Hannah Montana. Tenir l\'opció d\'imprimir ...

Estil de Hannah Montana JUGAR ►

Estil de Hannah Montana

5
5 de 10 - 1892 vots
Jugat
22989
vegades

En aquest joc vostè té una silueta de Hannah Montana i vostè ha de crear una imatge urbana d\'ella. Per fer-ho, utilitzeu el ratolí.