Jocs Gratis

Fàbrica Xinesa

Joc de habilitat

Fàbrica xinesa

Fàbrica Xinesa Avaluació: 5/10

Joc fàbrica xinesa

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Alguns dels seus treballadors són molt vagues i solen dormir durant el treball. Això és molt perillós i afectarà en gran manera la producció de la fàbrica, de manera que establir una alarma al costat de cada treballador. Quan vegi que els treballadors és el somni o fer la migdiada és, pot fer clic al botó per despertar per mantenir la productivitat. La línia de producció és tan llarg, de manera que ha d'observar tota la producció. Atès que els nivells augmenten, hi haurà més i més treballadors que dormen a la feina. Quan el nivell de producció disminueix a 60%, el joc ha acabat.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5876 partides en línia. Classificació 3340 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 4 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5876 vegades
Fàbrica Xinesa

Vostè és un cap d'una fàbrica en el joc. S'han emprat molts treballadors a crear productivitat per a vostè. Mantingueu un ull en el gràfic de la producció a la part inferior de la pantalla.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Fàbrica Xinesa per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Fàbrica Xinesa sobre Habilitat. I recorda que això és un joc gratis anomenat Fàbrica Xinesa i és relacionado amb Habilitat. El nostre nou joc Fàbrica Xinesa és un dels millors jocs de Habilitat es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Fàbrica Xinesa que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Fàbrica Xinesa
TORNAR

Jocs més jugats de habilitat

Alinear les Gemmes JUGAR ►

Alinear les gemmes

4
4 de 10 - 7048 vots
Jugat
79459
vegades

Destruir les pedres creant línies de 3 o més gemmes del mateix tipus. Vostè pot moure per ells amb el ratolí per fer clic i d'intercanvi de gemmes adjacents.

Torre de boles de gelat JUGAR ►

Torre de boles de gelat

4
4 de 10 - 5540 vots
Jugat
46721
vegades

Vostè ha de construir les més altes torres cullerades de gelat al món. Donald i has de deixar caure una bola de gelat en el con es troba per sota. La dificultat és l\'escala per la que vostè s\'està movent just per sobre de la hòstia. Aneu amb compte, si vostè perd massa quantitat de boles, perd el joc. Vostè ha de deixar caure una bola exactament en l\'última, que se celebra aquest romandre al cim. Com més gran sigui la torre és que vostè guanya més punts. Demostra les teves habil ...

Compte els Clics JUGAR ►

Compte els clics

6
6 de 10 - 1958 vots
Jugat
36706
vegades

"Mousebreaking" acció! Fes clic aquí per la puntuació més alta. Instruccions: feu clic tan ràpid com puguis. Agafa la powerups per donar-li més temps. Té el poder de fer clic?