Jocs Gratis

Amunt i Avall pel Laberint

Joc de habilitat

Amunt i avall pel laberint

Amunt i Avall pel Laberint Avaluació: 9/10

Joc amunt i avall pel laberint

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Ajust l'enfonsament amb una corda a través d'un laberint. Has de controlar el laberint sencer amb les tecles de fletxa cap amunt i cap avall per girar la pantalla i anar portant el nostre error captura de pantalla verda de les estrelles sense tocar les parets, en els mocs assassins perillós esperar.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6059 partides en línia. Classificació 3338 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 9.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Classificació basada en 16 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6059 vegades
Amunt i Avall pel Laberint

Habilitat joc en el qual has de moure tota la pantalla per prendre les seves monedes amb bitxo verd sense ser descobert diferents monstres amagats en el laberint.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Amunt i Avall pel Laberint per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Amunt i Avall pel Laberint sobre Habilitat. I recorda que això és un joc gratis anomenat Amunt i Avall pel Laberint i és relacionado amb Habilitat. El nostre nou joc Amunt i Avall pel Laberint és un dels millors jocs de Habilitat es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Amunt i Avall pel Laberint que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Amunt i Avall pel Laberint
TORNAR

Jocs més jugats de habilitat

Alinear les Gemmes JUGAR ►

Alinear les gemmes

4
4 de 10 - 7048 vots
Jugat
79597
vegades

Destruir les pedres creant línies de 3 o més gemmes del mateix tipus. Vostè pot moure per ells amb el ratolí per fer clic i d'intercanvi de gemmes adjacents.

Torre de boles de gelat JUGAR ►

Torre de boles de gelat

4
4 de 10 - 5540 vots
Jugat
46881
vegades

Vostè ha de construir les més altes torres cullerades de gelat al món. Donald i has de deixar caure una bola de gelat en el con es troba per sota. La dificultat és l\'escala per la que vostè s\'està movent just per sobre de la hòstia. Aneu amb compte, si vostè perd massa quantitat de boles, perd el joc. Vostè ha de deixar caure una bola exactament en l\'última, que se celebra aquest romandre al cim. Com més gran sigui la torre és que vostè guanya més punts. Demostra les teves habil ...

Compte els Clics JUGAR ►

Compte els clics

6
6 de 10 - 1958 vots
Jugat
36897
vegades

"Mousebreaking" acció! Fes clic aquí per la puntuació més alta. Instruccions: feu clic tan ràpid com puguis. Agafa la powerups per donar-li més temps. Té el poder de fer clic?