Jocs Gratis

Agafa Monedes amb L'alienígena

Joc de habilitat

Agafa monedes amb l'alienígena

Agafa Monedes amb L\'alienígena Avaluació: 4/10

Joc agafa monedes amb l'alienígena

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Vostè sap com els extraterrestres? Les monedes! Ets un alienígena viscós verd que li encanta agafar monedes, de manera que ha de conduir aquestes pantalla tractant de recuperar totes les monedes en el menor temps possible. Controls de Joc: Utilitzeu les tecles de fletxa per moure l'alienígena a través de les pantalles i la barra espaiadora per saltar de plataforma en plataforma.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6100 partides en línia. Classificació 3360 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 4 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6100 vegades
Agafa Monedes amb L'alienígena

Saltar i les monedes reclamacions de prop com alienígena viscosa verda i divertit. Habilitat joc en el qual hauràs agafar totes les monedes de les pantalles en el menor temps possible.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Agafa Monedes amb L'alienígena per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Agafa Monedes amb L'alienígena sobre Habilitat. I recorda que això és un joc gratis anomenat Agafa Monedes amb L'alienígena i és relacionado amb Habilitat. El nostre nou joc Agafa Monedes amb L'alienígena és un dels millors jocs de Habilitat es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Agafa Monedes amb L'alienígena que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Agafa Monedes amb L\'alienígena
TORNAR

Jocs més jugats de habilitat

Alinear les Gemmes JUGAR ►

Alinear les gemmes

4
4 de 10 - 7048 vots
Jugat
79597
vegades

Destruir les pedres creant línies de 3 o més gemmes del mateix tipus. Vostè pot moure per ells amb el ratolí per fer clic i d'intercanvi de gemmes adjacents.

Torre de boles de gelat JUGAR ►

Torre de boles de gelat

4
4 de 10 - 5540 vots
Jugat
46881
vegades

Vostè ha de construir les més altes torres cullerades de gelat al món. Donald i has de deixar caure una bola de gelat en el con es troba per sota. La dificultat és l\'escala per la que vostè s\'està movent just per sobre de la hòstia. Aneu amb compte, si vostè perd massa quantitat de boles, perd el joc. Vostè ha de deixar caure una bola exactament en l\'última, que se celebra aquest romandre al cim. Com més gran sigui la torre és que vostè guanya més punts. Demostra les teves habil ...

Compte els Clics JUGAR ►

Compte els clics

6
6 de 10 - 1958 vots
Jugat
36897
vegades

"Mousebreaking" acció! Fes clic aquí per la puntuació més alta. Instruccions: feu clic tan ràpid com puguis. Agafa la powerups per donar-li més temps. Té el poder de fer clic?