Jocs Gratis

Travessa la Paret

Joc de habilitat

Travessa la paret

Travessa la Paret Avaluació: 5/10

Joc travessa la paret

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Un simple joc, on has de fer servir les tecles de cursor per moure i tractar d'aconseguir passar el mur de la dreta de la pantalla mitjançant l'ús de tàctiques com, per exemple, ser empès per algun dels petits blocs porpra que van en la direcció correcta. Premeu p per fer una pausa.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 8099 partides en línia. Classificació 2110 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 610 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 8099 vegades
Travessa la Paret

divertit, ràpid, fàcil, senzilla, de paret, la tàctica,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Travessa la Paret per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Travessa la Paret sobre Habilitat. I recorda que això és un joc gratis anomenat Travessa la Paret i és relacionado amb Habilitat. El nostre nou joc Travessa la Paret és un dels millors jocs de Habilitat es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Travessa la Paret que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Travessa la Paret
TORNAR

Jocs més jugats de habilitat

Alinear les Gemmes JUGAR ►

Alinear les gemmes

4
4 de 10 - 7048 vots
Jugat
79597
vegades

Destruir les pedres creant línies de 3 o més gemmes del mateix tipus. Vostè pot moure per ells amb el ratolí per fer clic i d'intercanvi de gemmes adjacents.

Torre de boles de gelat JUGAR ►

Torre de boles de gelat

4
4 de 10 - 5540 vots
Jugat
46881
vegades

Vostè ha de construir les més altes torres cullerades de gelat al món. Donald i has de deixar caure una bola de gelat en el con es troba per sota. La dificultat és l\'escala per la que vostè s\'està movent just per sobre de la hòstia. Aneu amb compte, si vostè perd massa quantitat de boles, perd el joc. Vostè ha de deixar caure una bola exactament en l\'última, que se celebra aquest romandre al cim. Com més gran sigui la torre és que vostè guanya més punts. Demostra les teves habil ...

Compte els Clics JUGAR ►

Compte els clics

6
6 de 10 - 1958 vots
Jugat
36897
vegades

"Mousebreaking" acció! Fes clic aquí per la puntuació més alta. Instruccions: feu clic tan ràpid com puguis. Agafa la powerups per donar-li més temps. Té el poder de fer clic?