Jocs Gratis

Recollir les boles

Joc de habilitat

Recollir les boles

Recollir les boles Avaluació: 4/10

Joc recollir les boles

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Un divertit joc en què recollir les boles que són del mateix color que vostè. Instruccions: utilitzar el ratolí per controlar la bola. L'objectiu és recollir les boles del mateix color que vostè, evitant al mateix temps els que són de diferents colors. La teva bola periòdicament canviar de color.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6737 partides en línia. Classificació 2573 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 128 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6737 vegades
Recollir les boles

Col·loides, color, Evita, Diversió, Temps, Canvi, dur, de colors, de colors, colors,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Recollir les boles per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Recollir les boles sobre Habilitat. I recorda que això és un joc gratis anomenat Recollir les boles i és relacionado amb Habilitat. El nostre nou joc Recollir les boles és un dels millors jocs de Habilitat es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Recollir les boles que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Recollir les boles
TORNAR

Jocs més jugats de habilitat

Alinear les Gemmes JUGAR ►

Alinear les gemmes

4
4 de 10 - 7048 vots
Jugat
79249
vegades

Destruir les pedres creant línies de 3 o més gemmes del mateix tipus. Vostè pot moure per ells amb el ratolí per fer clic i d'intercanvi de gemmes adjacents.

Torre de boles de gelat JUGAR ►

Torre de boles de gelat

4
4 de 10 - 5540 vots
Jugat
46521
vegades

Vostè ha de construir les més altes torres cullerades de gelat al món. Donald i has de deixar caure una bola de gelat en el con es troba per sota. La dificultat és l\'escala per la que vostè s\'està movent just per sobre de la hòstia. Aneu amb compte, si vostè perd massa quantitat de boles, perd el joc. Vostè ha de deixar caure una bola exactament en l\'última, que se celebra aquest romandre al cim. Com més gran sigui la torre és que vostè guanya més punts. Demostra les teves habil ...

Compte els Clics JUGAR ►

Compte els clics

6
6 de 10 - 1958 vots
Jugat
36486
vegades

"Mousebreaking" acció! Fes clic aquí per la puntuació més alta. Instruccions: feu clic tan ràpid com puguis. Agafa la powerups per donar-li més temps. Té el poder de fer clic?