Jocs Gratis

Botó de caça 3

Joc de habilitat

Botó de caça 3

Botó de caça 3 Avaluació: 5/10

Joc botó de caça 3

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Camí a través del seu treball creatiu trenta trencaclosques tan ràpida i eficientment com sigui possible a dominar el kongregate quadres. Els botons estan a l'espera. Instruccions: Utilitzeu el ratolí per navegar. Feu clic i arrossegueu per interactuar.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 8190 partides en línia. Classificació 2084 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 564 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 8190 vegades
Botó de caça 3

Botó, caçar, Caça de botons, trencaclosques,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Botó de caça 3 per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Botó de caça 3 sobre Habilitat. I recorda que això és un joc gratis anomenat Botó de caça 3 i és relacionado amb Habilitat. El nostre nou joc Botó de caça 3 és un dels millors jocs de Habilitat es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Botó de caça 3 que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Botó de caça 3
TORNAR

Jocs més jugats de habilitat

Alinear les Gemmes JUGAR ►

Alinear les gemmes

4
4 de 10 - 7048 vots
Jugat
79459
vegades

Destruir les pedres creant línies de 3 o més gemmes del mateix tipus. Vostè pot moure per ells amb el ratolí per fer clic i d'intercanvi de gemmes adjacents.

Torre de boles de gelat JUGAR ►

Torre de boles de gelat

4
4 de 10 - 5540 vots
Jugat
46721
vegades

Vostè ha de construir les més altes torres cullerades de gelat al món. Donald i has de deixar caure una bola de gelat en el con es troba per sota. La dificultat és l\'escala per la que vostè s\'està movent just per sobre de la hòstia. Aneu amb compte, si vostè perd massa quantitat de boles, perd el joc. Vostè ha de deixar caure una bola exactament en l\'última, que se celebra aquest romandre al cim. Com més gran sigui la torre és que vostè guanya més punts. Demostra les teves habil ...

Compte els Clics JUGAR ►

Compte els clics

6
6 de 10 - 1958 vots
Jugat
36706
vegades

"Mousebreaking" acció! Fes clic aquí per la puntuació més alta. Instruccions: feu clic tan ràpid com puguis. Agafa la powerups per donar-li més temps. Té el poder de fer clic?