Jocs Gratis

Habilitat

Jugar jocs de habilitat

Jocs de habilitat

Jocs de habilitat perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de habilitat

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de habilitat recomanat

Llançant Ganivets

Joc llançant ganivets JUGAR ►

En aquest joc, has de llançar ganivets a una persona mentre està girant en una roda i evitar fer-li mal o matar-lo. Per llançar el ganivet, es prem el botó esquerre del ratolí.

Jocs de habilitat gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de habilitat para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de habilitat

Nou a habilitat

Habilitat

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs d'habilitat mental. Jocs d'habilitat mental. Si t'agrada resoldre trencaclosques i misteris. Cervell jocs on has de pensar en com resoldre un trencaclosques, superar un obstacle o passar una prova lògica. Jocs de lògica, on has de posar el seu cervell a prova i ser capaços de resoldre un misteri, o passar algunes proves que vostè proposa. Jocs de trencaclosques, superar els obstacles i passar les proves que necessita la teva destresa mental. Pensa que és com s'obté al voltant de les proves proposades. Desafiaments intel · lectuals. Jocs d'intel · lecte on has de fer servir el teu cervell per superar les dificultats que cada un dels jocs que ofereix.

Jocs gratis de habilitat que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de habilitat. Aquesta categoria està relacionada amb jocs d'habilitat mental en el qual has de resoldre un repte intel · lectual, que ha de resoldre un trencaclosques, passen unes proves o un desafiament mental per als que ha de pensar. penseu en com es gasta cadascuna de les proves d'aquest text. resoldre les proves i esquivar els obstacles que proposen jocs. juga resoldre misteris amb la seva habilitat i l'intel. els exercicis mentals que es regiri i aconsegueix passar cada pantalla. cada pantalla, cada nivell és un nou repte que ha de superar. exercicis de matemàtiques, la lògica, el càlcul, la intuïció i la intel · ligència per trobar la solució de cada joc. proposem una col · lecció de jocs flash que l'ajudarà a pensar més ràpid. per a la seva cervell a prova amb cadascuna d'aquestes aventures.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de habilitat per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de habilitat que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de habilitat que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.