Jocs Gratis

Guerrers de tot l'historial

Joc de guerra

Guerrers de tot l'historial

Guerrers de tot l\'historial Avaluació: 3/10

Joc guerrers de tot l'historial

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Comportar-se com un d'aquests guerrers de la història en una lluita entre els homes de diferents períodes de la història. En aquest joc de guerra cal lluitar com a homes primitius. Vostè és un guerrer de l'Edat del Ferro, amb la seva espasa, ha d'estar excedint pantalla i diferents nivells de lluita. Vostè ha de posar una arma per jugar, armes millorarà a mesura que avança el joc, vostè també guanya or i experiència. Controls de Joc: Els moviments es realitzen amb les tecles de fletxa. Kick: S. Atac: A. Defensa: D.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5890 partides en línia. Classificació 3382 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 3.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Classificació basada en 6 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5890 vegades
Guerrers de tot l'historial

Joc de guerra amb els personatges que han canviat al llarg de la història. Se li vencent batalles èpiques contra els enemics dels temps primitius d'obtenir armes, or i experiència de joc. A mesura que avanci a través dels nivells del joc amb noves aventures, nous enemics per lluitar amb la seva força o les armes recollides. Un guerrer en el temps per lluitar contra altres guerrers. La història de la guerra a través del temps. El més conegut de cada lluitadors de l'època i de cada moment de la història.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Guerrers de tot l'historial per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Guerrers de tot l'historial sobre Guerra. I recorda que això és un joc gratis anomenat Guerrers de tot l'historial i és relacionado amb Guerra. El nostre nou joc Guerrers de tot l'historial és un dels millors jocs de Guerra es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Guerrers de tot l'historial que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Guerrers de tot l\'historial
TORNAR

Jocs més jugats de guerra

Guerra entre els Soldats i Policies JUGAR ►

Guerra entre els soldats i policies

4
4 de 10 - 2208 vots
Jugat
36076
vegades

En aquest joc de guerra, vostè és un d\'un policia de la patrulla de la policia que ha de matar els soldats que pretenen envair el país. Mou el ratolí per anar canviant l\'objectiu, que el pols del botó esquerre del ratolí per disparar i utilitza les tecles de fletxa per desplaçar-se.

Disparar els Soldats JUGAR ►

Disparar els soldats

6
6 de 10 - 2532 vots
Jugat
27682
vegades

En aquest joc, vostè ha de destruir els soldats perquè volen destruir la torre que ha de defensar. Per a això, utilitza les tecles de fletxa per dirigir la trajectòria de les llances i la barra espaiadora per disparar.

Disparar als Soldats JUGAR ►

Disparar als soldats

4
4 de 10 - 1782 vots
Jugat
23528
vegades

En aquest joc, has de disparar als colonitzadors, ja que venen a conquerir la seva bella illa. Per a això, faci clic a les tecles de fletxa o les lletres WASD per desplaçar i fer clic al botó esquerre del ratolí per disparar.