Jocs Gratis

Guerra

Jugar jocs de guerra

Jocs de guerra

Jocs de guerra perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de guerra

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de guerra recomanat

Defensa l'Exèrcit

Joc defensa l\'exèrcit JUGAR ►

En aquest joc en línia, contribueix a la protecció d\'un exèrcit. Mou als teus soldats amb el WASD o les tecles de fletxa i apuntar amb el ratolí. Premi el botó esquerre del ratolí per disparar amb la seva arma principal. Premeu la barra d\'espai per disparar amb l\'arma secundària. Seleccioneu la seva principal arma amb les tecles numèriqu ... Llegir més

Jocs de guerra gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de guerra para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de guerra

Nou a guerra

Guerra

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs dels soldats a la guerra, batalles, batalles, invasions, bombardejos i ús d'armes i altres activitats militars. Guerra Medieval. Guerra del Vietnam, Segona Guerra Mundial. Accions relatives a la lluita militar. Els exèrcits estan lluitant una batalla que cal unir-se. Jocs de tancs en el qual has de conduir un tanc enmig de la batalla i destruir els altres tancs. Jocs de lluita entre soldats, totes les guerres de la història en una sola col · lecció. Lluita contra altres jugadors o contra els enemics del seu país en aquesta aventura d\'acció. Jocs militars, on els soldats han de protegir al seu país i derrotar als enemics. Dirigeix ​​les teves tropes a la victòria en un exèrcit implacable. Afina la teva punteria i la seva capacitat de lideratge en la batalla per als soldats per guanyar aquestes batalles. Jocs d\'estratègia militar, la comanda de les tropes preparades per a la batalla en la batalla.

Jocs gratis de guerra que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de guerra. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de conduir tancs en una guerra i destruir els altres tancs. conduir un tanc en una batalla en la qual has de defensar els teus línies i atacar les línies enemigues. els soldats d\'atacar les posicions enemigues i has de defensar el teu. vostè és un general de l\'exèrcit i has de portar les tropes a la batalla per la victòria. una col · lecció apta per als pacifistes. els atacs, disparar, defensar, destruir i més en nom de la pau. missió de combat militar en què vostè participa en una guerra contra l\'enemic. versions d\'acció de totes les guerres en la història de la humanitat. això porta a les tropes a la victòria. has de tenir les armes preparades per a la batalla, a la batalla, per lluitar contra l\'exèrcit enemic.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de guerra per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de guerra que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de guerra que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.