Jocs Gratis

Granges

Jugar jocs de granges

Jocs de granges

Jocs de granges perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de granges

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de granges recomanat

La Granja

Joc la granja JUGAR ►

En aquest joc, vostè ha de comprar les collites, que es troben al menú superior esquerra, el lloc en els seus camps i premeu el botó, que es troba a la part superior dreta, per passar el següent torn. Els cultius són: blat de moro, cotó, blat i maní. Vostè també pot comprar animals i altres serveis. Els animals, que es poden comprar, só ... Llegir més

Jocs de granges gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de granges para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de granges

Nou a granges

Granges

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de granja d'animals. Jocs de l'agricultura. Els agricultors i les dones jocs de granja, on has de cuidar els animals. Jocs d'agricultors on vostè ha de llaurar la terra, sembrar les plantes i recollir aliments. Has de mantenir el bestiar, graner, produir aliments i altres activitats relacionades. Tingueu cura del seu jardí i fer que les plantes creixen, protegir-les dels ocells i rosegadors. Alimentar els animals de granja, animals perquè puguin ser productius. Granges simuladors, on vostè ha de fer que funcioni una granja. Genera una producció de cereals, plantes i aliments. Conduir tractors en el camp per a la sembra i collita d'aliments.

Jocs gratis de granges que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de granges. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de granges d'animals. jocs de l'agricultura. jocs agricultors. vostè ha de tenir cura dels animals al corral com gallines, cavalls o vaques. la cura dels animals. la llet de munyir, esquilada d'ovelles i engreixar animals per a la carn. una granja és un negoci on vostè ha de fer que la natura produir aliments i matèries primeres per als éssers humans. plantar plantes i tenir cura d'ells per recollir aliments. tingueu cura dels animals domèstics de la granja per recollir els beneficis. cal mantenir la granja en funcionament. l'agricultura com una forma d'entreteniment. jocs en els que els agricultors han de mantenir la seva granja en funcionament i producció d'aliments, els animals i els productes bàsics.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de granges per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de granges que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de granges que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.