Jocs Gratis

Gormiti

Jugar jocs de Gormiti

Jocs de Gormiti

Jocs de Gormiti perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Gormiti

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Gormiti recomanat

Trencaclosques de Toby Gormiti

Joc trencaclosques de toby gormiti JUGAR ►

Aquest joc en línia lliure és un trencaclosques amb una imatge de Toby, un Gormiti de mar. Vostè ha de completar el trencaclosques en el menor temps possible, i vostè té l\'opció de canviar la dificultat en tres nivells diferents.

Jocs de gormiti gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de gormiti para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Gormiti

Nou a Gormiti

Gormiti

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Gormiti Els invencibles Senyors de la Natura són uns guardians associats amb els elements: terra, aigua, volcà, l'aire i els boscos. Illa de Gorm. Nick, Toby, Lucas i Jessica Senyors de la Natura, elegit per salvar Gorm. Es tracta d'una col·lecció de figures d'acció de joguina. Aquesta col·lecció ha generat la seva pròpia sèrie de dibuixos animats, còmics i marxandatge múltiple. Toby, Nick, Lucas i Jessica són quatre nens que viuen als Estats Units, són Gormiti i la teva missió és salvar l'illa de Gorm i mantenir la pau mundial. Disponible per viatjar entre les dimensions on es converteixen en els Senyors de la Natura, que són criatures amb sorprenents poders per lluitar contra les forces fosques del mal i temible.

Jocs gratis de Gormiti que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Gormiti. Aquesta categoria està relacionada amb senyors de la natura. gormiti els invencibles senyors de la natura. col·lecció de joguines gormiti. gormiti es presenta com miniatures col·leccionables joc en el qual hi ha diversos pobles o races de criatures amb els elements de la natura. les sis ciutats que es representen són habitants dels boscos, la gent de la terra, de l'aire de poble, la ciutat i el mar llogaret de lava. cada poble té un total de 7 caràcters que fan i un total de 42.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Gormiti per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Gormiti que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Gormiti que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.