Jocs Gratis

Geografia

Jugar jocs de geografia

Jocs de geografia

Jocs de geografia perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de geografia

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de geografia recomanat

Quan a la Terra

Joc quan a la terra JUGAR ►

Si vostè creu que sap tothom, així ho demostren en aquest joc online gratuït. Aquest joc flash geografia, veureu la fotografia d\'un edifici amb el seu nom, i vostè ha de situar al mapa del món. Com més s\'apropi al lloc exacte que obtindrà més punts. En acabar, vostè pot compartir els seus resultats. Pot reproduir diverses vegades, perqu ... Llegir més

Jocs de geografia gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de geografia para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de geografia

Nou a geografia

Geografia

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs per aprendre i estudiar per aprendre geografia, la ciència que estudia els mapes. Jocs per a l'ensenyament de la geografia, la ciència que tracta de la descripció o representació gràfica de la Terra. Jocs interactius mapes geogràfics. Els mapes físics per veure els rius, llacs, mars i muntanyes. Mapes polítics per veure els límits entre països o estats o regions per conèixer un país. Més informació sobre les coses que estan al nostre món i on són. Recursos educatius de la geografia espanyola. Jocs de geografia perquè els nens aprenguin a localitzar els països en un mapa, on la capital, on els rius com es diuen oceans i els mars. Educació i esbarjo, al mateix temps en aquesta col · lecció. Per als amants dels mapes i representacions del món. Aprendre a veure el món. Jocs per aprendre els països de les banderes del món i el país.

Jocs gratis de geografia que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de geografia. Aquesta categoria està relacionada amb activitats de la geografia, per aprendre a conèixer el món i les coses que estan en ell. jocs geogràfiques per a localitzar les ciutats d'un país o de capitals. geografia es divideix en dues branques principals, a saber, geografia física i geografia humana. la ciència que estudia la representació de les característiques geogràfiques, característiques naturals, com muntanyes, rius, llacs, mars, oceans, costes, etc on viuen els éssers humans, ciutats, regions, estats, països i la representació de les fronteres. recursos educatius per als nens a aplicar els seus coneixements i de les coses que aprenen a classe.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de geografia per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de geografia que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de geografia que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.