Jocs Gratis

Continua xutant

Joc de futbol

Continua xutant

Continua xutant Avaluació: 3/10

Joc continua xutant

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Intentar assolir l'objectiu tantes vegades com sigui possible en un període de temps de 30 segons. Instruccions: Feu clic aquí per expulsar la pilota a ell. Hit mentre que l'aire.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 14614 partides en línia. Classificació 1178 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 3.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Classificació basada en 740 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 14614 vegades
Continua xutant

Segueixin així 3D's, l'objectiu, les metes, les puntades, futbol,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Continua xutant per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Continua xutant sobre Futbol. I recorda que això és un joc gratis anomenat Continua xutant i és relacionado amb Futbol. El nostre nou joc Continua xutant és un dels millors jocs de Futbol es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Continua xutant que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Continua xutant
TORNAR

Jocs més jugats de futbol

Tirs Lliures JUGAR ►

Tirs lliures

6
6 de 10 - 12124 vots
Jugat
88032
vegades

Super freekicks jocs flash gratuïts. Pot tenir un equip nacional de futbol tot el camí fins al final? Enviar tirs lliures més i al voltant de la paret per colpejar als altres equips! Pot doblar com Beckham? Posa a prova les teves habilitats tir lliure de luxe en aquest joc en línia. Proveu i la puntuació perfecta tir lliure mitjançant l\'establiment de la rotació, l\'alçada, el poder, la precisió, la direcció i molt més! Utilitzeu el ratolí per fer els seus tirs, però tracti de no p ...

Futbolí JUGAR ►

Futbolí

7
7 de 10 - 8196 vots
Jugat
66153
vegades

En aquest joc es pot jugar al ping-futbol, joc de taula. Per començar has de triar entre tres tipus de camp diferents: herba, platja i gel. I també es pot triar jugar sol o en mode multijugador. Instruccions: mode 1 jugador - utilitza les fletxes amunt i avall per moure l\'equip en la direcció desitjada, mode de 2 jugadors - Desafia als teus amics en el mode multijugador. Utilitzeu fletxes amunt i avall per al jugador 1 i W i S per al jugador 2. Mou als teus jugadors i marcar gols a l\'equip ...

Llançar penaltis JUGAR ►

Llançar penaltis

4
4 de 10 - 3350 vots
Jugat
37384
vegades

En aquest joc, estàs en una copa del món i has de triar un famós jugador de futbol. Quan tria el jugador de futbol, ha de penal de l\'equip rival i defensar les sancions que són colpejades per l\'equip rival. Per tir penal i defensar la pena, s\'utilitza el ratolí.