Jocs Gratis

Famosos

Jugar jocs de famosos

Jocs de famosos

Jocs de famosos perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de famosos

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de famosos recomanat

Super Mr.Bean

Joc super mr.bean JUGAR ►

Sabem que el Sr Bean és un tipus estrany i li agrada fer trucs. Però, ¿et imagines Mr Bean vestits dels següents caràcters: Superman, Batman, The Incredible, Transformers i Super Mario? Pot vostè imaginar el que serà si Mr Bean té el cap de la de Batman, però el cos de la Super Mario? Anem a jugar a aquest joc súper divertit i trobarà la ... Llegir més

Jocs de famosos gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de famosos para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de famosos

Nou a famosos

Famosos

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs on has de vestir les celebritats i les dones famoses que han d'anar a un lliurament de premis. Celebrity jocs de vestir, el que has de fer un vestit per a un personatge popular. Celebritats de Hollywood com els actors, actrius, directors, productors, i altres personatges. Gent famosa de la política o els mitjans de comunicació. Jocs en els que els jugadors estan molt familiaritzats. L'ús de les celebritats és un reclam per als jocs, que pot prendre el lloc de les persones que coneix i ser com ells. Activitats en què hem de prendre el lloc d'un personatge conegut. També es tracta de jugar amb ells com jocs on has de vestir una celebritat. Passar una bona estona en la nostra col · lecció de forma gratuïta.

Jocs gratis de famosos que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de famosos. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de famosos, en què jugues amb o en contra d'un popular personatge de la premsa del cor, un polític, un cantant o personatges que són ben coneguts per tots. jocs de vestir celebritats en la que ha de fer estilista de les estrelles del cinema i la cançó. maquillatge i el vestuari d'un cantant o una actriu molt coneguda. jocs d'acció en què els jugadors són personalitats conegudes. mira com els actors, presentadors, artistes i altres persones juguin amb les millors aventures. ajuda a corregir la imatge que la gent té la gent en general populars. ajudeu a un famós per tenir una millor imatge, roba, vestuari i maquillatge.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de famosos per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de famosos que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de famosos que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.