Jocs Gratis

Fades

Jugar jocs de fades

Jocs de fades

Jocs de fades perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de fades

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de fades recomanat

Crear una fada

Joc crear una fada JUGAR ►

En aquest joc, vostè ha de dissenyar la seva pròpia fada amb la seva roba i els seus accessoris. Per al seu disseny, vostè ha de fer clic a les icones que apareixen a la part dreta de la pantalla i triar el pentinat, el color d\'ulls, el color de la pell, el vestit, les aletes, els guants, els mitjons, les joies i la corona que Li agradaria sabe ... Llegir més

Jocs de fades gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de fades para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de fades

Nou a fades

Fades

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de fades màgiques, que són els éssers que viuen als boscos, coves, camps i rius i que té poders màgics relacionats amb la natura. Fada padrina, que es preocupen pel poble, protegir les persones sense saber. Fada vestit. Són éssers màgics que estan formats principalment dones i nenes i tenen habilitats místiques o màgiques, com ara el control de la naturalesa o dels elements. Són éssers misteriosos, i no ser vist. Són personatges de les històries que apareixen en els contes clàssics per a nens, ja que són un dels seus personatges favorits. A tots ens agrada la màgia i els follets i altres éssers màgics sempre han atret. La majoria d'elles es representen amb ales. Segons la mitologia cèltica, les fades els agrada til · ler o salzes. Les fades són generalment descrits com d'aparença humana i que té poders màgics.

Jocs gratis de fades que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de fades. Aquesta categoria està relacionada amb fada padrina, que atenen els nens des del naixement fins protegir, però mai veiem. jocs de màgia de fades, que tenen poders i controlar els elements. són món mitològic dels elfs, gnoms, follets, sirenes i gegants que formen part de les llegendes i mitologies de tots els pobles antics. en la majoria dels casos són petites criatures amb ales amb les papallones que poden volar. a vegades les dones es representen com la mateixa mida que els éssers humans. els éssers són sempre amable i fer el bé a la gent. juga amb la màgia dels personatges de conte de fades. gran part del folklore de les fades gira al voltant de la protecció de la seva malícia.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de fades per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de fades que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de fades que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.