Jocs Gratis

Estratègia

Jugar jocs de estratègia

Jocs de estratègia

Jocs de estratègia perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de estratègia

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de estratègia recomanat

Risc amb daus

Joc risc amb daus JUGAR ►

T\'agrada el joc de taula Risk? En el que has de conquerir amb els seus exèrcits dels països amb la sort dels daus. Aquí està un mapa amb els països i ha de conquerir cadascun dels territoris amb les seves tropes. Seleccioneu el nombre de jugadors per començar. Feu clic en els seus exèrcits i al territori veí vol envair, despullar a les dad ... Llegir més

Jocs de estratègia gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de estratègia para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de estratègia

Nou a estratègia

Estratègia

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs en els que ha de fer per guanyar una mica d'estratègia en línia gratuïts. Els videojocs de combat espanyol. Jocs flash. Competeix contra altres jugadors i cal pensar que estan jugant les estratègies a seguir. Has de lluitar, reunir recursos i tenen un pla de viatge per jugar en aquestes activitats. Penseu com guanyar al contrari. Organitzi el seu exèrcit i soldats, armes i preparar el camp de batalla. Prepareu les seves ciutats i els seus habitants obtenen els recursos i millorar els nivells de vida. Feu un pla per superar les proves i nivells de joc. Defensa la teva territori, el seu camí, la seva casa o el que vostè ha de defensar-se dels atacs d'altres. Preparar un pla d'acció per millorar i tenir més recursos per a la victòria. Aprèn a conquerir territoris, administrar una ciutat, una mina, construir fàbriques, pel que creix la població i sobretot per vèncer els oponents.

Jocs gratis de estratègia que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de estratègia. Aquesta categoria està relacionada amb jocs per organitzar una estratègia per superar el joc. tens diferents opcions que vostè ha de fer coses diferents, però sempre pensant en el que vostè fa en cada pas. penseu en els passos que ha de prendre per guanyar al contrari. buscant recursos naturals o aliments. prepara als teus soldats amb més soldats i millors armes. construir i defensar les ciutats. diferents aventures de tota mena en què ha de planificar amb cura pas que dones per arribar a la final. superar els reptes que té la intenció de guanyar el joc. planificar i organitzar la manera de defensar i com atacar. aprendre dels jocs anteriors per veure com fer futur.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de estratègia per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de estratègia que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de estratègia que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.