Jocs Gratis

Campionat d'Esquí

Joc de esports

Campionat d'esquí

Campionat d\'Esquí Avaluació: 6/10

Joc campionat d'esquí

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc emocionant i divertit, ets un esquiador i té una carrera d'esquí, que haurà d'evitar els arbres, pedres i pals. Que va a utilitzar les tecles de fletxa per controlar les direccions.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6466 partides en línia. Classificació 2674 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 112 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6466 vegades
Campionat d'Esquí

Esports de neu, Sqaw Valley, Sun Valley, White Mountain Resort,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Campionat d'Esquí per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Campionat d'Esquí sobre Esports. I recorda que això és un joc gratis anomenat Campionat d'Esquí i és relacionado amb Esports. El nostre nou joc Campionat d'Esquí és un dels millors jocs de Esports es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Campionat d'Esquí que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Campionat d\'Esquí
TORNAR

Jocs més jugats de esports

Handbol, d\'última hora JUGAR ►

Handbol, d'última hora

5
5 de 10 - 11742 vots
Jugat
80969
vegades

L\'equip francès està perdent a Irlanda, deixant només un minut, has de marcar en l\'últim minut, el màxim nombre de gols com sigui necessari. Haureu d\'utilitzar el ratolí per moure el jugador.

Surfear entre Taurons JUGAR ►

Surfear entre taurons

6
6 de 10 - 4628 vots
Jugat
66843
vegades

T'agrada el surf? En aquest joc, vostè està navegant entre els taurons i els obstacles anothers: anell de cautxú o salvavides, perilloses onades ... Aquest joc és en xinès mandarí. Instruccions: utilitzar les tecles de cursor per moure i la barra espaiadora per saltar.

Volley Platja JUGAR ►

Volley platja

5
5 de 10 - 4456 vots
Jugat
53840
vegades

Jocs olímpics de voleibol de platja. Vostè es troba a la platja amb els amics. Vostè està jugant un partit de volei platja. El joc està en xinès mandarí. Instruccions: utilitzar el ratolí per saltar i llançar la bola.