Jocs Gratis

Fugir del Laberint

Joc de escapar

Fugir del laberint

Fugir del Laberint Avaluació: 4/10

Joc fugir del laberint

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

El teu mestre ninja t'ha enviat a recórrer un laberint perillós ple de trampes perilloses i proves que han de superar ràpidament. Vostè ha de navegar pel laberint per escapar en passar d'una estrella a una altra, i la superació dels obstacles que li impedeixen avançar. Controls de Joc: - Utilitzeu la barra espaiadora per canviar d'estrella a estrella i saltar per esquivar els pous.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 7239 partides en línia. Classificació 3138 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 4 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 7239 vegades
Fugir del Laberint

Ets un ninja estudiant que ha de fugir del laberint al teu mestre t'ha enviat com a part del seu aprenentatge. Aquest laberint està ple de perills que han de superar amb agilitat i destresa, compte amb pals, llances, fogons, etc.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Fugir del Laberint per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Fugir del Laberint sobre Escapar. I recorda que això és un joc gratis anomenat Fugir del Laberint i és relacionado amb Escapar. El nostre nou joc Fugir del Laberint és un dels millors jocs de Escapar es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Fugir del Laberint que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Fugir del Laberint
TORNAR

Jocs més jugats de escapar

Les Ovelles i el Llop JUGAR ►

Les ovelles i el llop

5
5 de 10 - 3654 vots
Jugat
32653
vegades

En aquest joc, ets una ovella dolça i cal córrer el més que pot, perquè un llop dolent et busca i no han de caçar. Perds el joc quan són perseguits pel llop. Que va a utilitzar les tecles de fletxa per córrer i la barra espaiadora per saltar.

Escapament dels Vampirs JUGAR ►

Escapament dels vampirs

5
5 de 10 - 882 vots
Jugat
14515
vegades

En aquest joc has de evitar ser mossegat per vampirs famolencs que busquen la sang i veure què puntuació que pot obtenir.

Córrer ràpid JUGAR ►

Córrer ràpid

5
5 de 10 - 522 vots
Jugat
13238
vegades

En aquest joc, has de córrer el més que pugui durant un minut. Per a això, utilitzarà les tecles de fletxa.