Jocs Gratis

Trencaclosques de la família Simpson al sofà

Joc de Els Simpson

Trencaclosques de la família Simpson al sofà

Trencaclosques de la família Simpson al sofà Avaluació: 5/10

Joc Trencaclosques de la família Simpson al sofà

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Tots els membres de la família Simpson: Homer, Bart, Maggie, Lisa i Marge asseguda al sofà de la seva sala d'estar a la sèrie de dibuixos animats. Gaudiu de fer aquest trencaclosques de la diversió de tots els membres de la família Simpson a casa. Per completar el trencaclosques, has de fer clic i arrossegar les peces perquè encaixin de nou per formar la imatge. La família Simpson és una família de personatges de ficció de la sèrie animada Els Simpson. Una de les sèries més famoses de dibuixos animats de tots els temps.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 36045 partides en línia. Classificació 491 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 3600 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 36045 vegades
Trencaclosques de la família Simpson al sofà

Activitat per a tota la família, on vostè ha de completar un trencaclosques. En una escena de la sèrie animada. En els personatges de ficció del trencaclosques apareixen tots els membres de la família que s'asseu al sofà de la seva sala d'estar. Tots els membres de la família han canviat cossos. El cap de cada un dels personatges està en el cos d'un altre. Un canvi dels caps entre ells. El nen té el cos del pare. La filla té el cos de la mare. Ells han fet un intercanvi.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Trencaclosques de la família Simpson al sofà per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Trencaclosques de la família Simpson al sofà sobre Els Simpson. I recorda que això és un joc gratis anomenat Trencaclosques de la família Simpson al sofà i és relacionado amb Els Simpson. El nostre nou joc Trencaclosques de la família Simpson al sofà és un dels millors jocs de Els Simpson es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Trencaclosques de la família Simpson al sofà que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Trencaclosques de la família Simpson al sofà
TORNAR

jocs més jugats de Els Simpson

Qui vol ser milionari? JUGAR ►

Qui vol ser milionari?

6
6 de 10 - 27886 vots
Jugat
276407
vegades

Versió del programa de televisió que posaran a prova els seus coneixements sobre la sèrie de televisió Els Simpson, d'anar fent preguntes sobre la sèrie i ha d'anar responent a aconseguir guanyar un milió i seràs milionari.

Homer i Flanders JUGAR ►

Homer i Flanders

5
5 de 10 - 19830 vots
Jugat
186479
vegades

Joc en el qual està Homer Simpson, la seva missió és posar fi a la família a Flandes trets, però sense perjudicar a altres persones. Va a passar amb els nivells més difícil, ja que tots els components de la família de Flandes es mouen més ràpid.

La casa dels Simpson JUGAR ►

La casa dels Simpson

5
5 de 10 - 18016 vots
Jugat
136613
vegades

Descobreix totes les coses que vostè pot fer en aquesta casa, vostè té una llista completa de les coses que fer, però investiga, hi ha secrets amagats. Disfrute de la casa dels Simpsons a l'equip.