Jocs Gratis

Trencaclosques amb escenes dels Simpson

Joc de Els Simpson

Trencaclosques amb escenes dels Simpson

Trencaclosques amb escenes dels Simpson Avaluació: 6/10

Joc Trencaclosques amb escenes dels Simpson

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Gaudeix jugant aquests trencaclosques amb 6 escenes diferents de pel·lícules o altres imatges adaptades al caràcter dels Simpson. Per fer el puzle, has d'arrossegar i deixar anar les peces al seu lloc correcte. La família Simpson és una família de personatges de ficció en la sèrie animada Els Simpson. Cada escena es divideix en les imatges que han de posar al seu lloc, moveu el ratolí cada imatge al lloc que considereu correcta. L'objectiu és veure la imatge original completa com estava al principi.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 18072 partides en línia. Classificació 1094 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 1024 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 18072 vegades
Trencaclosques amb escenes dels Simpson

Joc en què has de prendre una sèrie de puzles amb les imatges dels personatges dels Simpsons. Les imatges de pel·lícules, sèries de televisió que imiten o escenes divertides dels personatges. Cadascuna d'aquestes imatges es divideixen en trossos, vostè ha de posar cadascuna d'aquestes peces en el lloc correcte. Trobar la posició de cada un en la imatge completa per veure tota l'escena com estava al principi. Fotos divertides amb alguns dels personatges més estimats i coneguts de la història de la televisió.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Trencaclosques amb escenes dels Simpson per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Trencaclosques amb escenes dels Simpson sobre Els Simpson. I recorda que això és un joc gratis anomenat Trencaclosques amb escenes dels Simpson i és relacionado amb Els Simpson. El nostre nou joc Trencaclosques amb escenes dels Simpson és un dels millors jocs de Els Simpson es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Trencaclosques amb escenes dels Simpson que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Trencaclosques amb escenes dels Simpson
TORNAR

jocs més jugats de Els Simpson

Qui vol ser milionari? JUGAR ►

Qui vol ser milionari?

6
6 de 10 - 27886 vots
Jugat
276407
vegades

Versió del programa de televisió que posaran a prova els seus coneixements sobre la sèrie de televisió Els Simpson, d'anar fent preguntes sobre la sèrie i ha d'anar responent a aconseguir guanyar un milió i seràs milionari.

Homer i Flanders JUGAR ►

Homer i Flanders

5
5 de 10 - 19830 vots
Jugat
186479
vegades

Joc en el qual està Homer Simpson, la seva missió és posar fi a la família a Flandes trets, però sense perjudicar a altres persones. Va a passar amb els nivells més difícil, ja que tots els components de la família de Flandes es mouen més ràpid.

La casa dels Simpson JUGAR ►

La casa dels Simpson

5
5 de 10 - 18016 vots
Jugat
136613
vegades

Descobreix totes les coses que vostè pot fer en aquesta casa, vostè té una llista completa de les coses que fer, però investiga, hi ha secrets amagats. Disfrute de la casa dels Simpsons a l'equip.