Jocs Gratis

Trencaclosques de la família Simpson

Joc de Els Simpson

Trencaclosques de la família Simpson

Trencaclosques de la família Simpson Avaluació: 4/10

Joc Trencaclosques de la família Simpson

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Tots els membres de la família Simpson assegut al seu sofà, però amb el cap canviat entre ells en un trencaclosques per resoldre. Gaudiu de fer aquest trencaclosques animat divertit sèrie de televisió Els Simpson. Per completar el trencaclosques, has de fer clic i arrossegar la peça on la part és. Buscant a la web de cadascuna de les parts de la imatge per tornar a veure el quadre complet. Té un botó que li permet veure una versió més petita de la imatge completa per ajudar en el procés de completar el trencaclosques escena de la sèrie.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 54886 partides en línia. Classificació 282 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 5190 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 54886 vegades
Trencaclosques de la família Simpson

Juga a aquest trencaclosques d'un conjunt de sèries de televisió nord-americana d'animació i. Una de les sèries més famoses de tots els dibuixos de temps. La imatge és una escena de la sèrie. La imatge es divideix en peces rectangulars i has de trobar el lloc de cada imatge per veure-la completa de nou. Resoldre un trencaclosques és un bon exercici mental i ajuda al desenvolupament. És una bona activitat per als nens. Ells poden jugar persones de totes les edats. Tota la família Simpson asseguda al sofà de la seva sala d'estar, mirant la televisió. Però els caps han canviat entre ells.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Trencaclosques de la família Simpson per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Trencaclosques de la família Simpson sobre Els Simpson. I recorda que això és un joc gratis anomenat Trencaclosques de la família Simpson i és relacionado amb Els Simpson. El nostre nou joc Trencaclosques de la família Simpson és un dels millors jocs de Els Simpson es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Trencaclosques de la família Simpson que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Trencaclosques de la família Simpson
TORNAR

jocs més jugats de Els Simpson

Qui vol ser milionari? JUGAR ►

Qui vol ser milionari?

6
6 de 10 - 27886 vots
Jugat
276407
vegades

Versió del programa de televisió que posaran a prova els seus coneixements sobre la sèrie de televisió Els Simpson, d'anar fent preguntes sobre la sèrie i ha d'anar responent a aconseguir guanyar un milió i seràs milionari.

Homer i Flanders JUGAR ►

Homer i Flanders

5
5 de 10 - 19830 vots
Jugat
186479
vegades

Joc en el qual està Homer Simpson, la seva missió és posar fi a la família a Flandes trets, però sense perjudicar a altres persones. Va a passar amb els nivells més difícil, ja que tots els components de la família de Flandes es mouen més ràpid.

La casa dels Simpson JUGAR ►

La casa dels Simpson

5
5 de 10 - 18016 vots
Jugat
136613
vegades

Descobreix totes les coses que vostè pot fer en aquesta casa, vostè té una llista completa de les coses que fer, però investiga, hi ha secrets amagats. Disfrute de la casa dels Simpsons a l'equip.