Jocs Gratis

Tot a la casa dels Simpsons

Joc de Els Simpson

Tot a la casa dels Simpsons

Tot a la casa dels Simpsons Avaluació: 6/10

Joc Tot a la casa dels Simpsons

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Tots els personatges de la sèrie de dibuixos animats Els Simpson s'han reunit a la seva sala d'estar, tots asseguts al voltant del sofà a veure un episodi. En aquest joc, vostè ha de fer aquesta escena trencaclosques casa de la família Simpson. El joc és que has de completar el trencaclosques fent clic i arrossegant les peces amb el ratolí perquè encaixin en el lloc correcte. A la imatge podem veure a tots els personatges que apareixen a la sèrie de dibuixos animats, els familiars, veïns, companys de feina, professors, etc

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 19324 partides en línia. Classificació 999 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 2220 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 19324 vegades
Tot a la casa dels Simpsons

Una activitat en què vostè ha de completar un puzle, posar les peces per tornar a veure el quadre complet. Fer trencaclosques és una activitat que permet el desenvolupament de la intel·ligència. La imatge que cal recompondre és una reunió de tots els personatges que apareixen a la sèrie de dibuixos animats Els Simpson. Podem veure el pare companys de treball, els professors dels nens, als residents de la seva ciutat, el bàrman, amics borratxos, l'amo de la botiga, els actors que apareixen a la televisió i fins i tot la policia. Estan tots els membres de la família, com l'avi o germanes.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Tot a la casa dels Simpsons per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Tot a la casa dels Simpsons sobre Els Simpson. I recorda que això és un joc gratis anomenat Tot a la casa dels Simpsons i és relacionado amb Els Simpson. El nostre nou joc Tot a la casa dels Simpsons és un dels millors jocs de Els Simpson es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Tot a la casa dels Simpsons que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Tot a la casa dels Simpsons
TORNAR

jocs més jugats de Els Simpson

Qui vol ser milionari? JUGAR ►

Qui vol ser milionari?

6
6 de 10 - 27886 vots
Jugat
276407
vegades

Versió del programa de televisió que posaran a prova els seus coneixements sobre la sèrie de televisió Els Simpson, d'anar fent preguntes sobre la sèrie i ha d'anar responent a aconseguir guanyar un milió i seràs milionari.

Homer i Flanders JUGAR ►

Homer i Flanders

5
5 de 10 - 19830 vots
Jugat
186479
vegades

Joc en el qual està Homer Simpson, la seva missió és posar fi a la família a Flandes trets, però sense perjudicar a altres persones. Va a passar amb els nivells més difícil, ja que tots els components de la família de Flandes es mouen més ràpid.

La casa dels Simpson JUGAR ►

La casa dels Simpson

5
5 de 10 - 18016 vots
Jugat
136613
vegades

Descobreix totes les coses que vostè pot fer en aquesta casa, vostè té una llista completa de les coses que fer, però investiga, hi ha secrets amagats. Disfrute de la casa dels Simpsons a l'equip.