Jocs Gratis

La casa dels Simpson

Joc de Els Simpson

La casa dels Simpson

La casa dels Simpson Avaluació: 5/10

Joc La casa dels Simpson

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Descobreix totes les coses que vostè pot fer en aquesta casa, vostè té una llista completa de les coses que fer, però investiga, hi ha secrets amagats. Disfrute de la casa dels Simpsons a l'equip.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 136462 partides en línia. Classificació 72 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 18016 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 136462 vegades
La casa dels Simpson

Interactiu Casa, Casa de Los Simpson, The simpsons joc,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat La casa dels Simpson per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash La casa dels Simpson sobre Els Simpson. I recorda que això és un joc gratis anomenat La casa dels Simpson i és relacionado amb Els Simpson. El nostre nou joc La casa dels Simpson és un dels millors jocs de Els Simpson es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat La casa dels Simpson que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

La casa dels Simpson
TORNAR

jocs més jugats de Els Simpson

Qui vol ser milionari? JUGAR ►

Qui vol ser milionari?

6
6 de 10 - 27884 vots
Jugat
276248
vegades

Versió del programa de televisió que posaran a prova els seus coneixements sobre la sèrie de televisió Els Simpson, d'anar fent preguntes sobre la sèrie i ha d'anar responent a aconseguir guanyar un milió i seràs milionari.

Homer i Flanders JUGAR ►

Homer i Flanders

5
5 de 10 - 19830 vots
Jugat
186312
vegades

Joc en el qual està Homer Simpson, la seva missió és posar fi a la família a Flandes trets, però sense perjudicar a altres persones. Va a passar amb els nivells més difícil, ja que tots els components de la família de Flandes es mouen més ràpid.

Torre dels Simpson JUGAR ►

Torre dels Simpson

5
5 de 10 - 6898 vots
Jugat
132569
vegades

En aquest addictiu joc dels Simpsons. Vostè ha de fer clic al ratolí a una imatge amb que al seu costat una altra imatge idèntica a la clic. Quan ho facis, et deixarà caure una altra imatge o la torre baixarà. L\'objectiu final és quedar-se sense cap imatge.