Jocs Gratis

Homer i Flanders

Joc de Els Simpson

Homer i Flanders

Homer i Flanders Avaluació: 5/10

Joc Homer i Flanders

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Joc en el qual està Homer Simpson, la seva missió és posar fi a la família a Flandes trets, però sense perjudicar a altres persones. Va a passar amb els nivells més difícil, ja que tots els components de la família de Flandes es mouen més ràpid.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 186479 partides en línia. Classificació 44 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 19830 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 186479 vegades
Homer i Flanders

Homer Simpson, la família Simpson, Els Simpsons, La Flandes, The Simpsons Game,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Homer i Flanders per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Homer i Flanders sobre Els Simpson. I recorda que això és un joc gratis anomenat Homer i Flanders i és relacionado amb Els Simpson. El nostre nou joc Homer i Flanders és un dels millors jocs de Els Simpson es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Homer i Flanders que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Homer i Flanders
TORNAR

jocs més jugats de Els Simpson

Qui vol ser milionari? JUGAR ►

Qui vol ser milionari?

6
6 de 10 - 27886 vots
Jugat
276407
vegades

Versió del programa de televisió que posaran a prova els seus coneixements sobre la sèrie de televisió Els Simpson, d'anar fent preguntes sobre la sèrie i ha d'anar responent a aconseguir guanyar un milió i seràs milionari.

La casa dels Simpson JUGAR ►

La casa dels Simpson

5
5 de 10 - 18016 vots
Jugat
136613
vegades

Descobreix totes les coses que vostè pot fer en aquesta casa, vostè té una llista completa de les coses que fer, però investiga, hi ha secrets amagats. Disfrute de la casa dels Simpsons a l'equip.

Torre dels Simpson JUGAR ►

Torre dels Simpson

5
5 de 10 - 6898 vots
Jugat
132857
vegades

En aquest addictiu joc dels Simpsons. Vostè ha de fer clic al ratolí a una imatge amb que al seu costat una altra imatge idèntica a la clic. Quan ho facis, et deixarà caure una altra imatge o la torre baixarà. L\'objectiu final és quedar-se sense cap imatge.