Jocs Gratis

Els Simpson

Jugar jocs de Els Simpson

Jocs de Els Simpson

Jocs de Els Simpson perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Els Simpson

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Els Simpson recomanat

Trencaclosques de la família Simpson

Joc trencaclosques de la família simpson JUGAR ►

Tots els membres de la família Simpson assegut al seu sofà, però amb el cap canviat entre ells en un trencaclosques per resoldre. Gaudiu de fer aquest trencaclosques animat divertit sèrie de televisió Els Simpson. Per completar el trencaclosques, has de fer clic i arrossegar la peça on la part és. Buscant a la web de cadascuna de les parts d ... Llegir més

Jocs de els simpson gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de els simpson para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Els Simpson

Nou a Els Simpson

Els Simpson

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Es tracta d'una sèrie de televisió de dibuixos animats per a adults. Les aventures d'una família amb un pare, mare, fills i dues filles que viuen en una ciutat dels EUA. Una família de bojos que viuen moltes aventures boges. Els personatges principals són el pare i el fill Homer Simpson Bart Simpson sempre ficar-se en aventures. Es tracta d'una sèrie de comèdia per a adults. La sèrie narra la vida i el dia a dia d'una família de classe mitjana els membres són Homer, Marge, Bart, Lisa i Maggie Simpson, que viu en un poble fictici anomenat Springfield. Matt Groening és el creador de la sèrie. Matt Groening i James L. Brooks van ser els productors executius de la sèrie. Els Simpson és àmpliament considerada com una de les millors sèries de televisió de tots els temps.

Jocs gratis de Els Simpson que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Els Simpson. Aquesta categoria està relacionada amb homer simpson més conegut com homer j. simpson és un dels personatges principals de la sèrie de televisió de dibuixos animats els simpson. ell és el pare de la família i un dels personatges centrals i més importants de la sèrie. homer s'ha convertit en un dels personatges de ficció més influents de tots els temps. marge simpson és l'esposa d'homer simpson i mare de tres fills: bart, lisa i maggie. bart simpson té 10 anys i és el primogènit i únic fill de homer i marge simpson. bart és el problema menor de la família. lisa simpson és la filla mitjana d'homer i marge simpson, i germana de bart i maggie. És el personatge més complex de la sèrie, la personalitat més intel ligent i més. maggie simpson és el nadó de la família. sèrie animada creada per matt groening per fox broadcasting company.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Els Simpson per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Els Simpson que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Els Simpson que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.