Jocs Gratis

Educació i jocs didàctics

Jugar jocs de educació i jocs didàctics

Jocs de educació i jocs didàctics

Jocs de educació i jocs didàctics perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de educació i jocs didàctics

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de educació i jocs didàctics recomanat

Països d'Amèrica del Nord

Joc països d\'amèrica del nord JUGAR ►

En aquest joc, has de localitzar el país d\'Amèrica del Nord (Estats Units, Cuba, Mèxic, Canadà o qualsevol altre) que l\'ordinador et diu. Per localitzar el país, vostè ha de fer clic en un país que és de color. Vostè té deu torns i tres oportunitats per a cada torn. La puntuació final serà la suma de cada puntuació individual.

Jocs de educació i jocs didàctics gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de educació i jocs didàctics para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de educació i jocs didàctics

Nou a educació i jocs didàctics

Educació i jocs didàctics

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs educatius per als nens per aprendre i educar mentre es diverteixen amb aquestes activitats especials per a ells. Jocs per a nens d'infantil i primària. Activitats en què els nens han de fer coses que aprendre coses. Jocs educatius. Jocs per a professors. Activitats per a l'aprenentatge d'idiomes, paraules, llenguatge, o la coordinació. Jocs educatius per jugar en línia. Jocs d'Aprenentatge. Activitats per a l'educació del personal, que és un ajut en aquesta col · lecció amb continguts especials. Els temes que poden servir als nens a aprendre coses, continguts amb fins didàctics. Aprèn Anglès amb totes les activitats que es relacionen amb les paraules en aquest idioma. Els mots encreuats i altres passatemps que han de practicar amb les paraules en anglès. L'aprenentatge amb els mapes dels països, les paraules, l'idioma o idiomes.

Jocs gratis de educació i jocs didàctics que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de educació i jocs didàctics. Aquesta categoria està relacionada amb jocs educatius. jocs d'aprenentatge. jocs educatius. els nens poden aprendre mentre juguen amb les activitats que són coses noves o que serveixen com a reforç. activitats de reforç educatiu. jocs per aprendre coses durant el joc, que serveixen per transmetre el coneixement i la pràctica de les coses que s'aprenen en les classes. aprendre i divertir al mateix temps. els nens poden avorrir-se a classe, que el contingut pot ser molt sec, aquesta col · lecció els permet veure i fer les coses que es diverteixen mentre aprenen o practicar. l'educació és molt important i fonamental per al desenvolupament d'una persona, aquí es pot practicar i aprendre coses.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de educació i jocs didàctics per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de educació i jocs didàctics que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de educació i jocs didàctics que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.