Jocs Gratis

Dora l'exploradora

Jugar jocs de Dora l'exploradora

Jocs de Dora l'exploradora

Jocs de Dora l'exploradora perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Dora l'exploradora

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Dora l'exploradora recomanat

Acolorir una imatge de Dora la Exploradora

Joc acolorir una imatge de dora la exploradora JUGAR ►

En aquest joc, vostè té el color d\'una imatge de Dora la exploradora. Per a això, faci clic a les icones que apareixen a la part dreta de la pantalla i triar el color que més t\'agradi ell. En acabar, vostè pot imprimir la imatge fent clic a la icona corresponent.

Jocs de dora l'exploradora gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de dora l'exploradora para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Dora l'exploradora

Nou a Dora l'exploradora

Dora l'exploradora

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Sèrie de dibuixos animats que ajuda els nens a aprendre sobre la geografia i la història, els jocs educatius i els continguts divertir-se, conèixer el món amb el seu. Dibuixos animats per a nens. Les botes de mico. Dora Márquez. Dora és una noia llatina, anomenada Dora Márquez. Dora té 7 anys d'edat. Juntament amb les seves botes amic el mico viatja pel món a la recerca de les coses perdudes. Es tracta d'una sèrie en la qual els nens participen com a protagonista li demana que faci coses com ara cridar, parlar o aplaudir. Mapa de Dora és un personatge més de la sèrie, ja que és qui guia l'aventura. El cosí de Dora Diego també té la seva pròpia sèrie de dibuixos animats per a la televisió. Dora l'explorador dels viatges. Arribar a molts llocs al món on es troba amb altres nens i els ensenya que posen als nens que veuen el xou.

Jocs gratis de Dora l'exploradora que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Dora l'exploradora. Aquesta categoria està relacionada amb les aventures de dora la exploradora. botes el mico és el millor amic de dora i estima les seves botes vermelles que li donen el seu nom. És un personatge que ensenya coses de la cultura llatina als nens del món. s'utilitza perquè els nens aprenguin sobre la cultura llatinoamericana. jocs per explorar amb dora. la noia que viatja pel món amb el seu mico, el mapa i la motxilla resoldre misteris. les aventures d'una noia que va ensenyar al món a tots els nens. un personatge molt estimat pels nens i té una finalitat educativa. viatge a través de la selva i l'historial de cerca. viatjar a altres països per veure el món. acompanyar els personatges en diferents aventures. reconstrueix imatges de puzles o trencaclosques fets amb escenes de la sèrie de dibuixos animats.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Dora l'exploradora per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Dora l'exploradora que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Dora l'exploradora que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.