Jocs Gratis

Truc de Màgia

Joc de curiositats

Truc de màgia

Truc de Màgia Avaluació: 4/10

Joc truc de màgia

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Aquest és un truc de màgia de llegir la teva ment! Trieu una forma al teu cap, i feu clic al número de la fila és baix. Les formes seran barrejades. Ara la seva forma és diferent en una fila. Feu clic al número de la fila en el seu moment. El joc forma d'endevinar el que vostè va triar.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 11047 partides en línia. Classificació 1580 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 518 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 11047 vegades
Truc de Màgia

Màgia, les formes, truc,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Truc de Màgia per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Truc de Màgia sobre Curiositats. I recorda que això és un joc gratis anomenat Truc de Màgia i és relacionado amb Curiositats. El nostre nou joc Truc de Màgia és un dels millors jocs de Curiositats es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Truc de Màgia que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Truc de Màgia
TORNAR

Jocs més jugats de curiositats

¡Allá tú! JUGAR ►

¡allá tú!

9
9 de 10 - 30056 vots
Jugat
264250
vegades

El popular programa "¡Allá tú!" ja està disponible per a vostè! Demostrar a tothom que tu ets el proper milionari! Instruccions: Després de triar el seu cas, seleccionar sis dels 25 casos restants per revelar, d'un en un. Vostè rebrà una "anomenada" del banquer, que fa una oferta per comprar el concursant per al cas d'una certa quantitat, sobre la base dels imports en metàl lic en joc.

Escurabutxaques JUGAR ►

Escurabutxaques

5
5 de 10 - 21558 vots
Jugat
140981
vegades

Escurabutxaques de fruita és un divertit i addictiu joc amb 3 modes de joc. Modes de joc inclouen el mode de prova de temps en el qual ha de guanyar tants diners com pot en 60 segons a partir de 3 crèdits. 3 Tirades manera en que només tenen 3 girs per guanyar tants diners com pot i el mode de Freeplay, on pot jugar el temps que vulgui a partir de 3 crèdits.

Preguntes i Respostes JUGAR ►

Preguntes i respostes

5
5 de 10 - 31890 vots
Jugat
126725
vegades

En aquest joc, un home et farà 5 preguntes senzilles i la seva resposta ha de ser correcta, perquè si no una pregunta, vostè és un ignorant. Per respondre, ha de fer clic amb el ratolí en la resposta que consideri convenient. L\'home li dirà si vostè diu que la resposta correcta després de 5 segons.