Jocs Gratis

Eliminar Quadrats

Joc de curiositats

Eliminar quadrats

Eliminar Quadrats Avaluació: 5/10

Joc eliminar quadrats

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc, has de matar les places enutjat, fent clic en ells. Es perd una vida per cada plaça que no maten.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5733 partides en línia. Classificació 2977 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 76 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5733 vegades
Eliminar Quadrats

matant cares tristes, matant rostres enutjats, matant rostres furiosos,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Eliminar Quadrats per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Eliminar Quadrats sobre Curiositats. I recorda que això és un joc gratis anomenat Eliminar Quadrats i és relacionado amb Curiositats. El nostre nou joc Eliminar Quadrats és un dels millors jocs de Curiositats es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Eliminar Quadrats que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Eliminar Quadrats
TORNAR

Jocs més jugats de curiositats

¡Allá tú! JUGAR ►

¡allá tú!

9
9 de 10 - 30056 vots
Jugat
264251
vegades

El popular programa "¡Allá tú!" ja està disponible per a vostè! Demostrar a tothom que tu ets el proper milionari! Instruccions: Després de triar el seu cas, seleccionar sis dels 25 casos restants per revelar, d'un en un. Vostè rebrà una "anomenada" del banquer, que fa una oferta per comprar el concursant per al cas d'una certa quantitat, sobre la base dels imports en metàl lic en joc.

Escurabutxaques JUGAR ►

Escurabutxaques

5
5 de 10 - 21558 vots
Jugat
140981
vegades

Escurabutxaques de fruita és un divertit i addictiu joc amb 3 modes de joc. Modes de joc inclouen el mode de prova de temps en el qual ha de guanyar tants diners com pot en 60 segons a partir de 3 crèdits. 3 Tirades manera en que només tenen 3 girs per guanyar tants diners com pot i el mode de Freeplay, on pot jugar el temps que vulgui a partir de 3 crèdits.

Preguntes i Respostes JUGAR ►

Preguntes i respostes

5
5 de 10 - 31890 vots
Jugat
126725
vegades

En aquest joc, un home et farà 5 preguntes senzilles i la seva resposta ha de ser correcta, perquè si no una pregunta, vostè és un ignorant. Per respondre, ha de fer clic amb el ratolí en la resposta que consideri convenient. L\'home li dirà si vostè diu que la resposta correcta després de 5 segons.