Jocs Gratis

Cors Blau i Rosa

Joc de curiositats

Cors blau i rosa

Cors Blau i Rosa Avaluació: 3/10

Joc cors blau i rosa

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc, vostè pot veure un gran cor. El costat dret d'aquest cor és blau i el costat esquerre és de color rosa i les dues meitats separades per una barrera amb un orifici per permetre el pas dels cors d'una meitat a l'altra meitat. En aquest gran cor, vostè pot veure més deu "cors (cinc són de color rosa i cinc són de color blau) i has d'inserir el cor de rosa en la meitat de color rosa i els cors blaus a la meitat blau. Per a això, es mou el mur de separació amb el moviment del ratolí.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 10230 partides en línia. Classificació 1746 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 3.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Classificació basada en 364 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 10230 vegades
Cors Blau i Rosa

cors passar, passar una barrera amb un forat, posar a cada cor al seu lloc,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Cors Blau i Rosa per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Cors Blau i Rosa sobre Curiositats. I recorda que això és un joc gratis anomenat Cors Blau i Rosa i és relacionado amb Curiositats. El nostre nou joc Cors Blau i Rosa és un dels millors jocs de Curiositats es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Cors Blau i Rosa que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Cors Blau i Rosa
TORNAR

Jocs més jugats de curiositats

¡Allá tú! JUGAR ►

¡allá tú!

9
9 de 10 - 30054 vots
Jugat
263859
vegades

El popular programa "¡Allá tú!" ja està disponible per a vostè! Demostrar a tothom que tu ets el proper milionari! Instruccions: Després de triar el seu cas, seleccionar sis dels 25 casos restants per revelar, d'un en un. Vostè rebrà una "anomenada" del banquer, que fa una oferta per comprar el concursant per al cas d'una certa quantitat, sobre la base dels imports en metàl lic en joc.

Escurabutxaques JUGAR ►

Escurabutxaques

5
5 de 10 - 21558 vots
Jugat
140610
vegades

Escurabutxaques de fruita és un divertit i addictiu joc amb 3 modes de joc. Modes de joc inclouen el mode de prova de temps en el qual ha de guanyar tants diners com pot en 60 segons a partir de 3 crèdits. 3 Tirades manera en que només tenen 3 girs per guanyar tants diners com pot i el mode de Freeplay, on pot jugar el temps que vulgui a partir de 3 crèdits.

Preguntes i Respostes JUGAR ►

Preguntes i respostes

5
5 de 10 - 31890 vots
Jugat
126395
vegades

En aquest joc, un home et farà 5 preguntes senzilles i la seva resposta ha de ser correcta, perquè si no una pregunta, vostè és un ignorant. Per respondre, ha de fer clic amb el ratolí en la resposta que consideri convenient. L\'home li dirà si vostè diu que la resposta correcta després de 5 segons.