Jocs Gratis

Boles D'arròs Dolç

Joc de cuina

Boles d'arròs dolç

Boles D\'arròs Dolç Avaluació: 7/10

Joc boles d'arròs dolç

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc en línia gratuïts, vostè va a cuinar unes boles d'arròs dolç. Se li guiarà pas a pas sobre com fer-les, així que la resta depèn de les seves habilitats de cuina! Seguiu les instruccions i de fer el menjar perfecta!

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 8974 partides en línia. Classificació 2263 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 7.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Classificació basada en 72 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 8974 vegades
Boles D'arròs Dolç

Aquest tipus d'arròs és també anomenat arròs glutinós, arròs enganxós, arròs dolç, arròs cerós, arròs boten, biroin desafiaments, arròs mochi i arròs perla i pulut.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Boles D'arròs Dolç per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Boles D'arròs Dolç sobre Cuina. I recorda que això és un joc gratis anomenat Boles D'arròs Dolç i és relacionado amb Cuina. El nostre nou joc Boles D'arròs Dolç és un dels millors jocs de Cuina es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Boles D'arròs Dolç que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Boles D\'arròs Dolç
TORNAR

Jocs més jugats de cuina

Còctel Tropical JUGAR ►

Còctel tropical

4
4 de 10 - 5298 vots
Jugat
86518
vegades

En el moment donat, vostè ha de reunir tots els ingredients del còctel que apareix a la part esquerra del joc. Vostè ha d'agafar la baixa dels ingredients en l'ordre en que es col loquen, des de baix cap amunt. Si vostè rep un mal ingredient, haurà de començar de nou!

Endevina la Menjar i Beguda JUGAR ►

Endevina la menjar i beguda

5
5 de 10 - 5126 vots
Jugat
67262
vegades

Aquest joc té un munt d'imatges dels aliments i begudes. Seràs capaç d'endevinar el que són abans que s'acabi el temps? Feu la prova i diverteix!

Cuinar per a la Família JUGAR ►

Cuinar per a la família

5
5 de 10 - 3422 vots
Jugat
54928
vegades

Cuina Mania és un joc de cuina divertida. En el joc, tu ets la mestressa de la casa i la seva família (marit i fills), cridarà per telèfon, demanar un dinar, i s\'ha de cuinar el menjar que hagin demanat. Per a aquest joc, podràs utilitzar el ratolí.