Jocs Gratis

Cuina

Jugar jocs de cuina

Jocs de cuina

Jocs de cuina perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de cuina

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de cuina recomanat

pancakes de cuina

Joc pancakes de cuina JUGAR ►

Si t\'agraden els dolços i pancakes, en aquest joc vostè tindrà una experiència molt realista que treballa en una creperia. Ha d\'apuntar a l\'ordre dels clients, cuinar els pancakes, afegir els ingredients i servir. La primera vegada que jugues un tutorial us mostrarà aprendre com fer-ho pas a pas.

Jocs de cuina gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de cuina para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de cuina

Nou a cuina

Cuina

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de cuina en línia. Si vostè és un amant de la cuina, aquests són els seus jocs. Aquí és capaç d\'exercir com receptes o com es porta a la cuina del restaurant. Aprendre a preparar plats com pastissos, dolços, postres, galetes, carns, guisats, pa i moltes altres coses que atendre els seus convidats. Aprendre a preparar hamburgueses, pizzes, frankfurts per a un lloc de menjar ràpid. Cocció de dolços com les donas, dolços o pastissos. Jugar jocs de servir el menjar i fer el menjar. Activitats per a totes les edats, especialment per als nens. Jocs de preparar els aliments. Renta els plats que millor saben. Jocs de cuina per a nens. Preescalfeu el forn i preparar els plats per fer un pastís per als teus amics. Cuinar deliciosos plats per als seus hostes i comensals. Aprendre a gestionar un establiment d\'hostaleria.

Jocs gratis de cuina que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de cuina. Aquesta categoria està relacionada amb jocs cuiners. preparar tots els plats d\'un menú, com es fa als restaurants. servir als clients en una taula. servir als clients d\'un restaurant, preparar el menjar i menjar a tots feliços. jocs en els quals hi ha cuiners que preparen el menjar per a tots els convidats. utilitzeu la safata per preparar el menjar, fer les hamburgueses a la graella o al forn per preparar les postres i dolços. activitats en què cal preparar diferents plats per a altres persones. aprèn a cuinar i practicar les seves habilitats a la cuina, en cada un d\'aquests partits. simuladors de gestió de restaurant. preparar l\'esmorzar, dinar i sopar per als altres.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de cuina per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de cuina que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de cuina que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.