Jocs Gratis

Vesteix per Muntar

Joc de cavalls

Vesteix per muntar

Vesteix per Muntar Avaluació: 6/10

Joc vesteix per muntar

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Muntar a cavall és l'esport de la doma o muntar a cavall. En aquest joc has de vestir una noia de muntar un cavall i el cavall. Per vestir els personatges, cal fer clic amb el ratolí els icones a la part esquerra de la pantalla i seleccionar la roba d'Amazon, el color del cavall, el vestit de cavall, el paisatge i la nena pentinat que més t'agrada. És un joc amb una gran quantitat de personalització, ja que es pot triar tots els elements, de personalitzar la noia al màxim, per triar el paisatge per muntar.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 141658 partides en línia. Classificació 63 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 8520 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 141658 vegades
Vesteix per Muntar

Equitació és el nom donat a les activitats relacionades amb cavalls. Hi ha tres variants dels esports eqüestres: doma, cross country i salt obstacles. Cria, doma i curses de cavalls han estat una important activitat econòmica en els països on els cavalls són espècies natives. En aquest joc has una noia de muntar un cavall que has de vestir, que tenen tots els vestits disponibles per vestir, tota la roba i tots els accessoris. També podeu personalitzar el cavall, de color de cabell a una manta de cavall. També pot triar l'escenari en el qual la noia va a caminar amb el cavall.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Vesteix per Muntar per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Vesteix per Muntar sobre Cavalls. I recorda que això és un joc gratis anomenat Vesteix per Muntar i és relacionado amb Cavalls. El nostre nou joc Vesteix per Muntar és un dels millors jocs de Cavalls es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Vesteix per Muntar que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Vesteix per Muntar
TORNAR

Jocs més jugats de cavalls

Curses de cavalls JUGAR ►

Curses de cavalls

8
8 de 10 - 11056 vots
Jugat
137224
vegades

Pot vostè escollir un cavall guanyador? En aquest joc es pot comprar un cavall, vostè pot contractar genets i entrenadors per guanyar carreres i apostar els seus guanys en les carreres de cavalls! Sigui amo del seu propi cavall de carreres i han de fer negocis amb ell en les competicions. Vostè ha d\'organitzar el seu equip, l\'elecció d\'un pèl, genet, instructor, menjar de cavall, estable i fins i tot transport. Tot ha de ser el primer a entrar a la carrera. Quan tingui tot organitzat, i ...

Trencaclosques d'un Cavall JUGAR ►

Trencaclosques d'un cavall

4
4 de 10 - 15648 vots
Jugat
89929
vegades

Fàcil trencaclosques d'un cavall amb un barret. L'enigma és personalitzable si ets un nen o una nena. Encara que és fàcil, és molt dolç.