Jocs Gratis

Cavalls

Jugar jocs de cavalls

Jocs de cavalls

Jocs de cavalls perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de cavalls

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de cavalls recomanat

Curses de cavalls curses d'obstacles

Joc curses de cavalls curses d\'obstacles JUGAR ►

Córrer amb els cavalls més divertits d\'aquesta fantàstica cursa de cavalls de carrera d\'obstacles per jugar en línia. No t\'oblidis de menjar les pomes per trobar la manera de restaurar la barra d\'energia. Vostè també trobarà articles especials en el camí. Feu clic al botó esquerre del ratolí per començar a córrer, botar o saltar enc ... Llegir més

Jocs de cavalls gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de cavalls para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de cavalls

Nou a cavalls

Cavalls

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Muntar jocs. Activitats fetes amb aquests animals. Cavalls esportius i jocs de curses de cavalls. Activitats com la doma, cross country, Resistència i saltant obstacles. Són els anomenats esports eqüestres. Cria, doma i curses de cavalls han estat una important activitat econòmica en els diferents països. Ells són part de les tradicions de molts països del món. Es troben entre els animals més estimats fills. Equitació. L'equitació és un esport olímpic en el qual es competeix en els Jocs Olímpics. El cavall és un mamífer de la família dels èquids. És un herbívor. Es tracta d'una mascota que sempre s'ha utilitzat per a l'agricultura i per a l'esport.

Jocs gratis de cavalls que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de cavalls. Aquesta categoria està relacionada amb jocs eqüestres. domar és una activitat conjunta entre el cavall i el genet, l'animal ha de fer tots els moviments que li diuen al seu genet, sense interrupcions i amb la mateixa naturalitat i fluïdesa possible. un esport molt elegant. els genets són les persones que viatgen en els esdeveniments esportius. salt d'obstacles, en què el genet ha de guiar al seu cavall en un marcat circuit en el qual hi ha obstacles que s'han de superar. un altre esport que es practica és que els cavalls de pol. l'euga es diu una egua i la descendència, ja sigui mascle poltres i poltres si són femelles. estem muntant jocs, vestir un cavall, caminar, alimentar-se, tenir cura d'un cavall malalt com a veterinari. moltes de les activitats relacionades amb aquests animals tan elegant i bella.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de cavalls per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de cavalls que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de cavalls que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.