Jocs Gratis

Solitari

Joc de cartes

Solitari

Solitari Avaluació: 6/10

Joc solitari

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Organitzar les targetes per tal que les targetes a cada fila anar de 2 a K i són del mateix pal. Quan hi ha una escletxa a la dreta de la targeta, pot moure la targeta que és del mateix pal i un punt més alt. Quan la diferència es troba en la posició de l'esquerra, pot moure un 2 a ell. Quan ja no es pot moure, premeu el botó shuffle a barrejar les cartes que no estan en ordre.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 37333 partides en línia. Classificació 485 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 2770 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 37333 vegades
Solitari

Solitari, cartes, les llacunes, el cervell-reclam,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Solitari per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Solitari sobre Cartes. I recorda que això és un joc gratis anomenat Solitari i és relacionado amb Cartes. El nostre nou joc Solitari és un dels millors jocs de Cartes es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Solitari que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Solitari
TORNAR

Jocs més jugats de cartes

Cartes UNO JUGAR ►

Cartes uno

6
6 de 10 - 191644 vots
Jugat
1681465
vegades

El joc clàssic de cartes UNO per jugar en línia. Vostè juga contra altres 3 jugadors, en aquest cas que el seu ordinador fa els tres personatges. Es juga amb el ratolí i l\'objectiu del joc s\'està quedant sense cartes primer. Vostè guanyarà punts. El joc ve de Disney.co.uk Jocs. Vostè ha de posar les cartes són del mateix color o el mateix nombre que apareix a dalt de la pila de cartes. Un munt de cartes especials, com el comodí que li permet posar qualsevol targeta, saltar torn o can ...

Solitari de Golf JUGAR ►

Solitari de golf

4
4 de 10 - 3434 vots
Jugat
42046
vegades

Moure totes les cartes que es propaguen a través de la pantalla a la baralla de cartes. Només pot moure una targeta que és més o menys que la carta superior de la pila en el punt correcte. També podeu afegir una carta voltejada la coberta. Veure les targetes de dibuix i els utilitzen per anar eliminant altres cartes sobre la taula. L\'objectiu és netejar tota la taula de cartes que s\'han generalitzat. Un joc per a un sol jugador pot tenir una mica més de diversió sense haver de jugar co ...

13 és un Guanyador! JUGAR ►

13 és un guanyador!

4
4 de 10 - 1368 vots
Jugat
25793
vegades

Buidar el camp! Combinar cartes fins arribar a 13! Instruccions: obtenir 13 amb una o dues cartes! És un as, el Rei és el 13, la reina és de 12, Jack és de 11, i les targetes amb els números d'ells corresponen al valor d'aquest número. Combinar les targetes i netejar la taula!