Jocs Gratis

Poker splash

Joc de cartes

Poker splash

Poker splash Avaluació: 7/10

Joc poker splash

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Poker splash és un joc de la caiguda de les targetes que juguen blocs. Aquests blocs quadrats representen cartes de la baralla francesa, i vostè ha de recollir la millor mà de pòquer de 5 cartes a desaparèixer. Per moure els blocs pot utilitzar les tecles de fletxa secundaris, per girar les peces fan servir les fletxes verticals i baixar parts ràpides utilitzant la barra d'espai. Vostè ha de recollir cinc blocs en horitzontal o vertical per formar les diferents mans de pòquer, que apareixen a la llista de la dreta. Com millor mà, la major puntuació obtindràs. Aprèn a jugar al pòquer amb aquest joc que barreja les targetes amb blocs de jocs amb estil Tetris.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 10764 partides en línia. Classificació 1918 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 7.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Classificació basada en 398 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 10764 vegades
Poker splash

Aquest joc en línia és una versió del joc de Tetris en el qual vostè ha de treure els blocs que recullen les mans de pòquer. Amb aquest joc vostè pot aprendre com jugar aquest popular joc de cartes per un camí diferent. Quan t'acostes prou puntuació es pot arribar al següent nivell, i hi haurà alguns canvis i apareixerà un nou tipus de peces. Quan es passa una etapa, el nivell de dificultat serà major, per la qual cosa ha de tenir molta cura en posar els blocs en el lloc més adequat per augmentar la seva puntuació.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Poker splash per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Poker splash sobre Cartes. I recorda que això és un joc gratis anomenat Poker splash i és relacionado amb Cartes. El nostre nou joc Poker splash és un dels millors jocs de Cartes es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Poker splash que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Poker splash
TORNAR

Jocs més jugats de cartes

Cartes UNO JUGAR ►

Cartes uno

6
6 de 10 - 191644 vots
Jugat
1681465
vegades

El joc clàssic de cartes UNO per jugar en línia. Vostè juga contra altres 3 jugadors, en aquest cas que el seu ordinador fa els tres personatges. Es juga amb el ratolí i l\'objectiu del joc s\'està quedant sense cartes primer. Vostè guanyarà punts. El joc ve de Disney.co.uk Jocs. Vostè ha de posar les cartes són del mateix color o el mateix nombre que apareix a dalt de la pila de cartes. Un munt de cartes especials, com el comodí que li permet posar qualsevol targeta, saltar torn o can ...

Solitari de Golf JUGAR ►

Solitari de golf

4
4 de 10 - 3434 vots
Jugat
42046
vegades

Moure totes les cartes que es propaguen a través de la pantalla a la baralla de cartes. Només pot moure una targeta que és més o menys que la carta superior de la pila en el punt correcte. També podeu afegir una carta voltejada la coberta. Veure les targetes de dibuix i els utilitzen per anar eliminant altres cartes sobre la taula. L\'objectiu és netejar tota la taula de cartes que s\'han generalitzat. Un joc per a un sol jugador pot tenir una mica més de diversió sense haver de jugar co ...

Solitari JUGAR ►

Solitari

6
6 de 10 - 2770 vots
Jugat
37333
vegades

Organitzar les targetes per tal que les targetes a cada fila anar de 2 a K i són del mateix pal. Quan hi ha una escletxa a la dreta de la targeta, pot moure la targeta que és del mateix pal i un punt més alt. Quan la diferència es troba en la posició de l\'esquerra, pot moure un 2 a ell. Quan ja no es pot moure, premeu el botó shuffle a barrejar les cartes que no estan en ordre.