Jocs Gratis

Apostes a les Cartes

Joc de cartes

Apostes a les cartes

Apostes a les Cartes Avaluació: 3/10

Joc apostes a les cartes

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

La demanda dels cors de la coberta apareix a la part inferior de la pantalla i vostè ha d'apostar per la lletra que vulgui (As, 2, 3, J, Q, K o d'una altra carta). 2 icones que va posar guanya i perd aparèixer a la part superior de les targetes i en aquestes icones apareixeran les targetes quan comenci el joc. El joc començarà quan es fa clic amb el ratolí en la icona de l'oferta. Per apostar, feu clic amb el ratolí a la targeta.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 9225 partides en línia. Classificació 2217 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 3.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Classificació basada en 182 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 9225 vegades
Apostes a les Cartes

poker, blackjack, coberta francès,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Apostes a les Cartes per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Apostes a les Cartes sobre Cartes. I recorda que això és un joc gratis anomenat Apostes a les Cartes i és relacionado amb Cartes. El nostre nou joc Apostes a les Cartes és un dels millors jocs de Cartes es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Apostes a les Cartes que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Apostes a les Cartes
TORNAR

Jocs més jugats de cartes

Cartes UNO JUGAR ►

Cartes uno

6
6 de 10 - 191644 vots
Jugat
1681465
vegades

El joc clàssic de cartes UNO per jugar en línia. Vostè juga contra altres 3 jugadors, en aquest cas que el seu ordinador fa els tres personatges. Es juga amb el ratolí i l\'objectiu del joc s\'està quedant sense cartes primer. Vostè guanyarà punts. El joc ve de Disney.co.uk Jocs. Vostè ha de posar les cartes són del mateix color o el mateix nombre que apareix a dalt de la pila de cartes. Un munt de cartes especials, com el comodí que li permet posar qualsevol targeta, saltar torn o can ...

Solitari de Golf JUGAR ►

Solitari de golf

4
4 de 10 - 3434 vots
Jugat
42046
vegades

Moure totes les cartes que es propaguen a través de la pantalla a la baralla de cartes. Només pot moure una targeta que és més o menys que la carta superior de la pila en el punt correcte. També podeu afegir una carta voltejada la coberta. Veure les targetes de dibuix i els utilitzen per anar eliminant altres cartes sobre la taula. L\'objectiu és netejar tota la taula de cartes que s\'han generalitzat. Un joc per a un sol jugador pot tenir una mica més de diversió sense haver de jugar co ...

Solitari JUGAR ►

Solitari

6
6 de 10 - 2770 vots
Jugat
37333
vegades

Organitzar les targetes per tal que les targetes a cada fila anar de 2 a K i són del mateix pal. Quan hi ha una escletxa a la dreta de la targeta, pot moure la targeta que és del mateix pal i un punt més alt. Quan la diferència es troba en la posició de l\'esquerra, pot moure un 2 a ell. Quan ja no es pot moure, premeu el botó shuffle a barrejar les cartes que no estan en ordre.