Jocs Gratis

13 és un Guanyador!

Joc de cartes

13 és un guanyador!

13 és un Guanyador! Avaluació: 4/10

Joc 13 és un guanyador!

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Buidar el camp! Combinar cartes fins arribar a 13! Instruccions: obtenir 13 amb una o dues cartes! És un as, el Rei és el 13, la reina és de 12, Jack és de 11, i les targetes amb els números d'ells corresponen al valor d'aquest número. Combinar les targetes i netejar la taula!

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 25946 partides en línia. Classificació 721 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 1372 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 25946 vegades
13 és un Guanyador!

Targetes, 13, clar, jugar a les cartes, diversió, habilitat, velocitat,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat 13 és un Guanyador! per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash 13 és un Guanyador! sobre Cartes. I recorda que això és un joc gratis anomenat 13 és un Guanyador! i és relacionado amb Cartes. El nostre nou joc 13 és un Guanyador! és un dels millors jocs de Cartes es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat 13 és un Guanyador! que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

13 és un Guanyador!
TORNAR

Jocs més jugats de cartes

Cartes UNO JUGAR ►

Cartes uno

6
6 de 10 - 191644 vots
Jugat
1681639
vegades

El joc clàssic de cartes UNO per jugar en línia. Vostè juga contra altres 3 jugadors, en aquest cas que el seu ordinador fa els tres personatges. Es juga amb el ratolí i l\'objectiu del joc s\'està quedant sense cartes primer. Vostè guanyarà punts. El joc ve de Disney.co.uk Jocs. Vostè ha de posar les cartes són del mateix color o el mateix nombre que apareix a dalt de la pila de cartes. Un munt de cartes especials, com el comodí que li permet posar qualsevol targeta, saltar torn o can ...

Solitari de Golf JUGAR ►

Solitari de golf

4
4 de 10 - 3434 vots
Jugat
42188
vegades

Moure totes les cartes que es propaguen a través de la pantalla a la baralla de cartes. Només pot moure una targeta que és més o menys que la carta superior de la pila en el punt correcte. També podeu afegir una carta voltejada la coberta. Veure les targetes de dibuix i els utilitzen per anar eliminant altres cartes sobre la taula. L\'objectiu és netejar tota la taula de cartes que s\'han generalitzat. Un joc per a un sol jugador pot tenir una mica més de diversió sense haver de jugar co ...

Solitari JUGAR ►

Solitari

6
6 de 10 - 2770 vots
Jugat
37462
vegades

Organitzar les targetes per tal que les targetes a cada fila anar de 2 a K i són del mateix pal. Quan hi ha una escletxa a la dreta de la targeta, pot moure la targeta que és del mateix pal i un punt més alt. Quan la diferència es troba en la posició de l\'esquerra, pot moure un 2 a ell. Quan ja no es pot moure, premeu el botó shuffle a barrejar les cartes que no estan en ordre.