Jocs Gratis

Cambreres

Jugar jocs de cambreres

Jocs de cambreres

Jocs de cambreres perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de cambreres

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de cambreres recomanat

Xef del restaurant

Joc xef del restaurant JUGAR ►

El principal objectiu del joc és aconseguir 3 estrelles Michelin pel restaurant per convertir-se en el més famós. Has de demanar el xef per preparar els plats que els clients que volen menjar. Vostè ha de comprar diferents aparells i recollir els ingredients necessaris per preparar diferents plats al menú.

Jocs de cambreres gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de cambreres para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de cambreres

Nou a cambreres

Cambreres

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs on els cambrers han d'atendre els clients, preparar i servir els plats de menjar en un restaurant. jocs de cambrera per a les nenes. Cambrer joc. Jocs de cambrera de restaurant divertit. Joc de cambrera. Jocs de cambrers. Són els encarregats de servir a la indústria de l'hospitalitat. Els nois i noies que atenen els clients als restaurants i bars. Restaurant cambreres jocs. Les persones que prenen comandes a les taules i servir els clients dels establiments de menjar. Normalment són noies o nois joves que guanyen un sou amb aquesta activitat. Els treballadors de restaurants. Els treballadors de bars i cafeteries. Simuladors de restaurants on una nena ha de prendre la comanda dels clients, anar a la cuina per preparar el menjar i servir a taula o al bar. Atenent als seus clients en un restaurant, cafeteria o bar. Treballa joc de simulació. Pràctiques com si fos el seu treball. Taules de servei i volen propines dels clients.

Jocs gratis de cambreres que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de cambreres. Aquesta categoria està relacionada amb els cambrers, on cal atendre els clients que estan apareixent a l'establiment en el qual treballar. el treball de cambrer és servir als clients al taulell. una visita obligada preparació dels aliments i la cuina. servint plats i comandes de clients amb la safata. clients compte per cobrar. netegeu la barra i les taules. recollir tot al final del dia i deixar el lloc de treball net. aprendre un ofici en aquests jocs de taules d'espera, en què vostè ha de fer el que el personal que treballa en un restaurant. sigues amable amb les persones que van al seu establiment i ajuda als seus companys. vostè ha de fer servir l'uniforme sempre ben pentinat. has de ser amable amb els clients per guanyar bones propines.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de cambreres per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de cambreres que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de cambreres que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.