Jocs Gratis

accessoris de les nines Bratz

Joc de Bratz

accessoris de les nines Bratz

Accessoris de les nines Bratz Avaluació: 5/10

Joc accessoris de les nines Bratz

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Amb el ratolí, has de vestir la nina que té com a model a la dreta de la pantalla, arrossegueu la perruca i les botes perquè coincideixi amb els colors. Primer feu clic als cabells i les botes, movent el ratolí et poses a cos del canell. És una activitat senzilla de veure immediatament el resultat com està. Les perruques tenen tres colors verd, vermell i porpra i botes del mateix color. Vostè ha de fer combinacions, encara que vostè pot barrejar colors o posar la mateixa en les botes i una perruca.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 15916 partides en línia. Classificació 1235 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 508 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 15916 vegades
accessoris de les nines Bratz

Joc de les nines Bratz. Nines de Mattel, anomenats Dana, Sasha i Phoebe. En aquest joc de moda has de vestir la nina amb botes i una perruca. Vostè té tres colors de perruques per triar el color vermell, verd o porpra. Tenir altes botes dels mateixos tres colors. Vostè pot posar roba del canell per fer el mateix color o combinacions de colors diferents. Jugar per aprendre a coordinar els colors de moda. Amb poques oportunitats per jugar, però divertit per als amants de la moda.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat accessoris de les nines Bratz per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash accessoris de les nines Bratz sobre Bratz. I recorda que això és un joc gratis anomenat accessoris de les nines Bratz i és relacionado amb Bratz. El nostre nou joc accessoris de les nines Bratz és un dels millors jocs de Bratz es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat accessoris de les nines Bratz que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

accessoris de les nines Bratz
TORNAR

jocs més jugats de Bratz

Petons al Dormitori JUGAR ►

Petons al Dormitori

6
6 de 10 - 13134 vots
Jugat
157437
vegades

En aquest joc, una nina Bratz ha convidat el seu nòvio i ella farà a la seva habitació. Intenta que el seu millor amic no veig perquè han arribat a casa seva. Per a això, faci clic a un dels membres de la parella per nines Bratz i el seu nòvio es besen.

Maquillatge de les Bratz JUGAR ►

Maquillatge de les Bratz

4
4 de 10 - 3548 vots
Jugat
44817
vegades

Trieu l\'estil Bratz vols donar-li. En primer lloc, vostè ha de prendre el xampú, rentar i assecar teu cabell. Feu clic a les pestanyes per donar al seu estil Super espectacular Bratz. Trieu seu pentinat, color i ratlles. El seu maquillatge i ungles? a continuació, afegir alguns accessoris per al cos per als tocs finals. Si t\'agrada i creus que ets perfecte, feu clic al botó Finalitza per veure la teva creació! Si vols canviar alguna cosa, feu clic a reiniciar. Vostè pot fer una còpia de ...

Estilista per als models JUGAR ►

Estilista per als models

5
5 de 10 - 4006 vots
Jugat
38849
vegades

Vostè és el dissenyador de les nines Bratz. Cercar, barrejar i combinar la més actualitzada de la moda popular i estils per a ells. Crea la teva pròpia revista Bratz! Trieu una nina Bratz per jugar i triar pels seus pantalons, dessuadores, tot l\'últim de la moda. Un cop hagueu acabat de vestir la seva roba preferida, genera la portada de la teva pròpia revista, feu clic a «GO» i veure el resultat. És clar que gasta la creació de gran moda.