Jocs Gratis

Patinatge amb Bratz

Joc de Bratz

Patinatge amb Bratz

Patinatge amb Bratz Avaluació: 5/10

Joc Patinatge amb Bratz

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Llista per patinar com una estrella? Tria la teva música, crear la seva rutina i ser el pròxim campió de patinatge sobre gel Bratz! Tria la teva música, per fer un bon rendiment, es necessita una gran música, feu clic a la música Bratz que vols patinar i premi continuar. Crea rutina, feu clic als botons d'endavant i endarrere i veure els exercicis que es poden seleccionar. Quan vostè tria la combinació que més t'agradi, arrossegar i deixar anar en cadascuna de les caselles en blanc, i inclou tot l'exercici i passar a la següent pantalla veuràs l'any en la competició, abans que els jutges puntuen vostè. Bona sort!

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 36498 partides en línia. Classificació 473 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 3518 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 36498 vegades
Patinatge amb Bratz

Les Bratz són una col · lecció de nines que són molt famosos entre les nenes, tenen una sèrie de valors com la moda i l'esport. En aquest joc tenim una nina Bratz és un skater i vostè és el seu entrenador. Un atleta de canell que practica patinatge sobre gel, que tots Bratz Igual que els esports i fan molt bé. Ara pots jugar amb ell i tenir jutges del concurs donen la màxima puntuació. Seleccioneu cada un dels exercicis que va a fer en la competició i que aquesta acció és el favorit de l'audiència i els jutges.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Patinatge amb Bratz per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Patinatge amb Bratz sobre Bratz. I recorda que això és un joc gratis anomenat Patinatge amb Bratz i és relacionado amb Bratz. El nostre nou joc Patinatge amb Bratz és un dels millors jocs de Bratz es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Patinatge amb Bratz que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Patinatge amb Bratz
TORNAR

jocs més jugats de Bratz

Petons al Dormitori JUGAR ►

Petons al Dormitori

6
6 de 10 - 13134 vots
Jugat
157437
vegades

En aquest joc, una nina Bratz ha convidat el seu nòvio i ella farà a la seva habitació. Intenta que el seu millor amic no veig perquè han arribat a casa seva. Per a això, faci clic a un dels membres de la parella per nines Bratz i el seu nòvio es besen.

Maquillatge de les Bratz JUGAR ►

Maquillatge de les Bratz

4
4 de 10 - 3548 vots
Jugat
44817
vegades

Trieu l\'estil Bratz vols donar-li. En primer lloc, vostè ha de prendre el xampú, rentar i assecar teu cabell. Feu clic a les pestanyes per donar al seu estil Super espectacular Bratz. Trieu seu pentinat, color i ratlles. El seu maquillatge i ungles? a continuació, afegir alguns accessoris per al cos per als tocs finals. Si t\'agrada i creus que ets perfecte, feu clic al botó Finalitza per veure la teva creació! Si vols canviar alguna cosa, feu clic a reiniciar. Vostè pot fer una còpia de ...

Estilista per als models JUGAR ►

Estilista per als models

5
5 de 10 - 4006 vots
Jugat
38849
vegades

Vostè és el dissenyador de les nines Bratz. Cercar, barrejar i combinar la més actualitzada de la moda popular i estils per a ells. Crea la teva pròpia revista Bratz! Trieu una nina Bratz per jugar i triar pels seus pantalons, dessuadores, tot l\'últim de la moda. Un cop hagueu acabat de vestir la seva roba preferida, genera la portada de la teva pròpia revista, feu clic a «GO» i veure el resultat. És clar que gasta la creació de gran moda.