Jocs Gratis

Alinear les Joies

Joc de Bratz

Alinear les Joies

Alinear les Joies Avaluació: 6/10

Joc Alinear les Joies

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Alinea les joies en aquest joc per aconseguir punts. Feu clic a dues joies que estan a prop intercanviar el seu lloc. Quan tres o més idèntics estan junts en una fila o columna, desapareixen i vostè guanya punts. Els articles més idèntics tenen una línia, més punts et donen la seva desaparició. La piràmide és el rellotge que el temps de joc. El joc acaba quan totes les joies desapareixen. Arribar a les quatre nines Bratz s'enfronten per guanyar el joc. En Bratz joieria d'amor, així que les línies de diamants de diferents mides per guanyar.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 25624 partides en línia. Classificació 690 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 1586 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 25624 vegades
Alinear les Joies

Bejeweled en el que has de fer files d'elements idèntics, com els diamants. Tenir joies i pedres precioses de diferents mides. Vostè ha de posar a la fila 3 diamants per igual, pot tenir més de tres i més punts més grans s'arriba a desaparèixer. El joc té com a objectiu fer tantes files com sigui possible en el temps que vostè ha donat. És un joc de la intel · ligència i la capacitat de localitzar ràpidament les possibilitats que tens a la pantalla entre tots els elements. Si t'agrada la joieria, diamants i pedres precioses, aquest és el joc que t'agradarà.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Alinear les Joies per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Alinear les Joies sobre Bratz. I recorda que això és un joc gratis anomenat Alinear les Joies i és relacionado amb Bratz. El nostre nou joc Alinear les Joies és un dels millors jocs de Bratz es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Alinear les Joies que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Alinear les Joies
TORNAR

jocs més jugats de Bratz

Petons al Dormitori JUGAR ►

Petons al Dormitori

6
6 de 10 - 13134 vots
Jugat
157303
vegades

En aquest joc, una nina Bratz ha convidat el seu nòvio i ella farà a la seva habitació. Intenta que el seu millor amic no veig perquè han arribat a casa seva. Per a això, faci clic a un dels membres de la parella per nines Bratz i el seu nòvio es besen.

Maquillatge de les Bratz JUGAR ►

Maquillatge de les Bratz

4
4 de 10 - 3548 vots
Jugat
44647
vegades

Trieu l\'estil Bratz vols donar-li. En primer lloc, vostè ha de prendre el xampú, rentar i assecar teu cabell. Feu clic a les pestanyes per donar al seu estil Super espectacular Bratz. Trieu seu pentinat, color i ratlles. El seu maquillatge i ungles? a continuació, afegir alguns accessoris per al cos per als tocs finals. Si t\'agrada i creus que ets perfecte, feu clic al botó Finalitza per veure la teva creació! Si vols canviar alguna cosa, feu clic a reiniciar. Vostè pot fer una còpia de ...

Estilista per als models JUGAR ►

Estilista per als models

5
5 de 10 - 4006 vots
Jugat
38713
vegades

Vostè és el dissenyador de les nines Bratz. Cercar, barrejar i combinar la més actualitzada de la moda popular i estils per a ells. Crea la teva pròpia revista Bratz! Trieu una nina Bratz per jugar i triar pels seus pantalons, dessuadores, tot l\'últim de la moda. Un cop hagueu acabat de vestir la seva roba preferida, genera la portada de la teva pròpia revista, feu clic a «GO» i veure el resultat. És clar que gasta la creació de gran moda.