Jocs Gratis

Bratz

Jugar jocs de Bratz

Jocs de Bratz

Jocs de Bratz perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Bratz

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Bratz recomanat

Vestir una nina Bratz

Joc vestir una nina bratz JUGAR ►

En aquest joc, has de vestir una nina Bratz. Per a això, has de fer clic amb el ratolí en les icones que apareixen a la part dreta de la pantalla i triar l\'equip que més t\'agradi ell.

Jocs de bratz gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de bratz para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Bratz

Nou a Bratz

Bratz

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Activitats de la moda, l'amor o divertir-se amb els personatges de la col·lecció de nines Bratz. Es tracta d'una col·lecció de nines de les nenes amb formes molt cridaneres. Aquesta col·lecció ha canviat el concepte de canell que tenia fins a aquest moment, era la nina Barbie com dolça i amb molts estereotips. Aquestes nines van ser dones, però actiu i agressiu. Moderns, els atletes, independentment. Ells van canviar el concepte que tenia fins al moment d'esdevenir un punt de referència per a les nenes. Interessat en la moda. Amb gran armari modern. Jocs de vestir les Bratz. Jocs de disseny de les Bratz. La principal bratz Cloe són blanc, Yasmin és hispà, és Jade Àsia i Sasha és afroamericà.

Jocs gratis de Bratz que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Bratz. Aquesta categoria està relacionada amb nines bratz es caracteritzen per les seves grans caps. tenen grans ulls ametllats, llavis amples, en forma d'un nas petit, un cos curt. totes les carreres estan representats en ells. porten molt de moda i porten un munt de maquillatge. els cinc personatges principals són yasmin, sasha, cloe, jade i meygan. es tracta d'un model basat en la moda urbana. les dones independents i actius. línies molt modernes. formes femenines però amb més èmfasi en la moda i l'aparença. també hi ha una col·lecció que són xifres de nens. són les noies joguina favorit de mig món i ha eclipsat altres nines que s'han venut sempre. els personatges eren els actors en diverses pel·lícules, les sèries d'animació i diversos videojocs produïts en nom seu. segueixen sent una col·lecció popular com una joguina per a nenes i se segueixen venent.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Bratz per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Bratz que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Bratz que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.