Jocs Gratis

Boles

Jugar jocs de boles

Jocs de boles

Jocs de boles perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de boles

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de boles recomanat

Puntuació Algunes Boles

Joc puntuació algunes boles JUGAR ►

Dispara boles de colors en diversos cubs utilitzant el ratolí. Assegureu-vos de fer coincidir el color de la bola amb el color de la tassa. Moveu el cursor a sobre d\'una pilota per veure la direcció en la que vol que vagi i faci clic i premeu per controlar la potència de la tires amb. Vostè ha de saber que la pilota no està en una cadena i no ... Llegir més

Jocs de boles gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de boles para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de boles

Nou a boles

Boles

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Col·lecció de les activitats que es poden jugar amb boles: agafar, tirar boles, tir tronc, pintar, trobar, alinear, trobar, seguir, i altres accions. Conjunt de boles per als nens. Llançar pilotes i altres activitats. Juga en línia amb les boles. La forma geomètrica bàsica és l'esfera. És el que va fer que les primeres joguines per als nens. Alguns són molt petits, com els que tenim avui aquí, a grans o gegants, igual que alguns nens tenen joguines. Depenent de la mida de les boles són boles i altres gegants. La forma esfèrica permet un rodament fàcil. La seva forma fa fàcilment acoblable de la mà d'un nen. Jocs de boles i boles de colors en Flash.

Jocs gratis de boles que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de boles. Aquesta categoria està relacionada amb jocs senzills sobretot adaptades per als nens. forma o esfera rodona és més fàcil la figura en tres dimensions. És el primer que els nens coneguin i aprenguin a manejar. És molt normal que moltes joguines per a nens tenen l'esfera com a forma bàsica per a les activitats. el ventall de possibilitats és enorme en aquesta categoria. desenes de jocs per destinar amb alguna activitat que li agradi. la majoria són opcions senzilles que els nens poden jugar. igual que a la vida real, hi ha moltes activitats i joguines que es basa en petites boles i aquesta col·lecció és una adaptació al món digital del mateix principi.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de boles per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de boles que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de boles que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.