Jocs Gratis

Bitlles

Jugar jocs de bitlles

Jocs de bitlles

Jocs de bitlles perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de bitlles

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de bitlles recomanat

Bitllera 3D

Joc bitllera 3d JUGAR ►

Per a tots els fanàtics de les bitlles. En aquest joc vostè pot canviar el seu punt de vista de la bolera, sense afectar el moviment de la bola. Per tirar la bola, ha d'utilitzar la barra espaiadora. Després de fixar la posició de la bola, una vegada més per donar-li la força que vulgui, i el tercer per definir l'angle de sortida de la bola. ... Llegir més

Jocs de bitlles gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de bitlles para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de bitlles

Nou a bitlles

Bitlles

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de bitlles i simuladors de bitlles per aprendre a xutar la bola a la pista i enderrocar tots els bitlles. El bowling és un esport que consisteix a baixar per cada jugador ja que molts de llançar una bola de bitlles al llarg d'una pista. Es juga al bowling. Les boles que es llancen són materials sintètics de fusta i en l'actualitat. Jocs bolera. Hi ha moltes maneres de jugar aquest esport, depèn de la longitud de la pista o camp. És costum de jugar amb guants curts per a protegir les mans de la fricció, però no impedeixen que en el to. Les bitlles són sempre blanc. S'acostuma a jugar aquest esport en un grup o equip. Els jocs duren molt de temps, pel que en molts casos es tracta d'un esdeveniment social per a la família o amics. Els millors jocs flash Bitlles.

Jocs gratis de bitlles que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de bitlles. Aquesta categoria està relacionada amb juga jocs de bitlles. jocs de bitlles en línia. vídeo jocs gratis de bitlles. nous jocs de bitlles per als nens. els millors jocs flash de bitllera. aquest esport es practica en el bowling. la pista té unes dimensions de 19,20 metres de llarg i 1,06 metres d'ample i àrea d'aproximació, almenys, 4,60 metres. la pilota no es llança en l'aire, però en llançaments a nivell del sòl per arrossegar a través d'ell. la bola de boliche té tres forats per posar els dits per al llançament. pesa 06:56 quilos i té un diàmetre de 218,3 mm. cada un té un nombre que marca el seu pes.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de bitlles per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de bitlles que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de bitlles que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.