Jocs Gratis

Billar

Jugar jocs de billar

Jocs de billar

Jocs de billar perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de billar

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de billar recomanat

maniac billar

Joc maniac billar JUGAR ►

Vostè també es tornen bojos per un bon joc de billar? Llavors no més esperar. Trieu taula de billar favorit, col · locar les boles en el triangle inicial i començar una nova partida. Aquest joc funciona amb les regles del billar, un joc ben conegut anomenat 8-Ball. Recull el moment just, amb l\'objectiu amb la bola blanca i posar les boles en ... Llegir més

Jocs de billar gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de billar para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de billar

Nou a billar

Billar

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Simuladors de billar en línia, per jugar com en una taula, el càlcul dels cops amb el tac i prendre les boles a les butxaques. Els millors jocs de billar gratuïts. Taules de billar. El billar és un esport de precisió que es juga en una taula de billar. Amb un pal anomenat senyal, es colpegen les boles. Les vores de la taula són elàstics. Una taula pot tenir butxaques on les boles vénen o no. Els jocs comencen sempre amb les pilotes que colpegen referència. Originalment ivori ser avui estan fets de materials sintètics que s'assemblen a això. Simuladors de billar en línia. Per jugar com si estigués en una sala de billar virtual. Per als amants del billar, que va esdevenir olímpic. Prengui el senyal virtual i apuntar amb cura, has de fer una cosa molt difícil. Aprendre trigonometria, controla la força, apunta bé, trobar la força que necessita i aconseguir que no hi ha pilota per guanyar el joc. Esports Cue també conegut com billar varietat d'esports dels jocs d'habilitat juga amb un escuradents de senyal utilitzat per colpejar les boles de billar. Jocs jugats sobre una taula de billar.

Jocs gratis de billar que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de billar. Aquesta categoria està relacionada amb el joc es basa en ser colpejat per la pilota l'un a l'altre i amb les bandes. les dues variants d'aquest joc més popular entre les taules de billar francès i piscina. el primer es juga amb dues boles blanques i el segon té butxaques on has de ficar totes les boles de colors. hi ha altres versions disponibles en altres països, però els dos més populars són les. les boles s'han de moure al voltant de la taula i fer carambola lliurement entre si. jocs carambola. els jugadors han de tenir molta habilitat per guanyar un joc. campionats i competicions d'aquest esport tenen premis de milions. jocs jugats en una taula de billar carambola.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de billar per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de billar que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de billar que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.