Jocs Gratis

Ben 10

Jugar jocs de Ben 10

Jocs de Ben 10

Jocs de Ben 10 perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Ben 10

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Ben 10 recomanat

Puzzle de Ben 10

Joc puzzle de ben 10 JUGAR ►

Gaudeix fent d\'aquest puzle de Ben 10. Ben 10 és un personatge de dibuixos animats en la sèrie animada del mateix nom. Per completar el trencaclosques, vostè ha de fer clic a les peces amb el ratolí i es mou la peça seleccionada amb el moviment del ratolí.

Jocs de ben 10 gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de ben 10 para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Ben 10

Nou a Ben 10

Ben 10

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Ben 10 sèries d'animació. Cartoon Network jocs. Sèries de dibuixos animats per a la televisió. Conta la història d'un nen que té un rellotge que a través de l'enginyeria genètica li fa un monstre. Mitjançant la barreja d'ADN humà amb el d'altres éssers es converteix en el protagonista d'una sèrie de monstres per lluitar contra els enemics. Les forces del mal són uns extraterrestres que volen conquerir la humanitat i robar el rellotge de la protagonista. El nen es converteix en 10 monstres diferents, d'aquí el nom de la sèrie. Cartoon Network Studios és el canal de televisió que emet la sèrie. Ben 10 dibuixos animats. Ben 10 caràcters. Ben Tennyson. Ben 10: Alien Force. La sèrie va tenir 52 episodis de 22 minuts durada cadascun.

Jocs gratis de Ben 10 que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Ben 10. Aquesta categoria està relacionada amb aventures de ben 10, el nen que té poders i pot esdevenir un monstre per lluitar contra els enemics estrangers. els seus amics són els que l'ajuden en totes les aventures. ben tennyson és el protagonista de la sèrie. gwen tennyson és la prima de ben, és la noia més intel · ligent del grup. max tennyson és l'avi de bens i també lluitar contra els alienígenes. vilgax és el dolent de la sèrie, un extraterrestre malvat i despietat que vol conquerir la terra i matar ben. el omnitrix és la rellotgeria es combinen per convertir el protagonista en un monstre. podeu seleccionar la pantalla en aquesta espècie de monstre que voleu convertir. a més de la sèrie de dibuixos animats per a la televisió, també ha hagut diversos personatges de videojocs. també hi ha hagut una pel · lícula d'animació.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Ben 10 per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Ben 10 que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Ben 10 que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.