Jocs Gratis

Bejeweled

Jugar jocs de Bejeweled

Jocs de Bejeweled

Jocs de Bejeweled perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Bejeweled

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Bejeweled recomanat

Bejeweled de zodíac

Joc bejeweled de zodíac JUGAR ►

Aquest joc és una versió moderna de Bejeweled però els elements són el símbol de cada horòscop. Has de canviar un article per un altre element adjacent i els elements s\'eliminaran quan s\'han vinculat a tres o més elements del mateix signe del zodíac. Vostè té 12 nivells, perquè els signes del zodíac són dotze.

Jocs de bejeweled gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de bejeweled para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Bejeweled

Nou a Bejeweled

Bejeweled

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs com Bejeweled alinear iguals o similars xifres de línies. Línies de joieria i figures iguals i l'anul · len entre si i al voltant de la pantalla. Jugar Bejeweled línia. Enginy i velocitat per fer línies de tres elements similars, llavors aquests elements desapareixen i moure la pantalla. Si hi ha més elements són similars en el grup, que donen més punts i aconseguir premis extra. Pot alinear les coses són molt diferents i el tema, com ara fruites, joies, dolços, joguines, objectes, esports, formes i molt més. Has de ser molt ràpid per resoldre aquestes línies aviat. Versions gratuïtes de jocs com Bejeweled.

Jocs gratis de Bejeweled que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Bejeweled. Aquesta categoria està relacionada amb els jocs com bejeweled, per fer grups dels mateixos o similars objectes per fer-los desaparèixer i ens donen punts. versions gratuïtes dels programes que cobren en altres llocs, aquí ells són gratuïts. moveu les xifres amb el dit o el ratolí per crear una alineació de les mateixes formes i pel que aquests desapareguin. aconsegueix punts per fer grups de coses similars. has de ser intel · ligent i ràpid per desplaçar-se a través dels nivells en què les xifres són més difícils de grup, perquè hi ha més tipus diferents i tenen menys temps per jugar a tots els nivells. inici ràpid per completar tants nivells com sigui possible, tan aviat com sigui possible.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Bejeweled per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Bejeweled que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Bejeweled que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.